Arma Reforger Tek Başına Oynanır mı? Keyifli olur mu?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
31,677
Merhaba,
Oyunu alasım var ama oynayacak ekip yok bilgisayarımın da oyunda vereceği performanstan şüpheliyim. Minimumu karşılıyor ama tam ucundan karşılıyor.
Tek kişi oynasam keyifli olur mu? Single'da görev gibi bir sistem mi var? Bilgilendirebilir misiniz?

Merhaba,
Oyunu alasım var ama oynayacak ekip yok bilgisayarımın da oyunda vereceği performanstan şüpheliyim. Minimumu karşılıyor ama tam ucundan karşılıyor.
Tek kişi oynasam keyifli olur mu? Single'da görev gibi bir sistem mi var? Bilgilendirebilir misiniz?
Ben Arma oyunlarının solo sardığını hiç görmedim arma da genel olayı zaten bence roleplay yapmak gibi bir şey arkadaşların ile tek başına sarcağına çok inanmıyorum bide ucu ucuna yetiyorsa yine bi sorun yaşatabilir bence ama benim gibi asosyalsen tekim yanlızım diyorsan solo da sarabilir belki ama oyunu kaldırma şeyine emin değilim

Son düzenleme:
Merhaba,
Hayır sarmaz, ekip lazım ve topluluk sunucularında çok kısıtlama var bide mod yüklüyorlar bu yüzden bıraktım. Kendi sunucunu kurup ekiple oynamak daha zevkli.

Ben Arma oyunlarının solo sandığını hiç görmedim arma da genel olayı zaten bence roleplay yapmak gibi bir şey arkadaşların ile tek başına sarcağına çok inanmıyorum bide ucu ucuna yetiyorsa yine bi sorun yaşatabilir bence ama benim gibi asosyalsen tekim yanlızım diyorsan solo da sarabilir belki ama oyunu kaldırma şeyine emin değilim
Asosyal değilim de arkadaşlarla genelde Ready or Not oynuyoruz bu da ona benzer bir oyun ben denemek istedim.

Asosyal değilim de arkadaşlarla genelde Ready or Not oynuyoruz bu da ona benzer bir oyun ben denemek istedim.
Her yalnızlığa alışık değilsen yok olmaz Arma genel olarak arkadaşlara saran bı oyun zaten ama diyorsan paran var bı seferlik dene oyunu bir kaç saat ona göre kalır oynarsın veya alıp iade de edebilirsin sarmazsa

Hocam ben tek oynuyorum türk serverinde ve diger insanlarla beraber oyun içinde konuşarak oynamak gayette sariyo beni ve modlu serverlarda oyun mükemmel her anlamda tabi zevk meselesi kimi sever kimi sevmez

Geri