Neler Yeni

Arora mı, kuba mı? Sizce hangisi?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben gene ilk vitesliye binerken arkadaşın motoruydu ayağımdaki ayakkabılar ve zemin yüzünden ayağımı burkup motoru düşürmeme ramak kalmıştı :D scooter kolay ya ama vitesli şehiriçi hariç çok daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısa mesafe gidilecekse skuter evet daha iyi. Biraz da zevk meselesi ya ben de şehiriçi kullanıyorum ama hakimiyetin bende olmasını sevdiğim için vitesli candır diyorum. Tabi 5000 km'den sonra mt7 alınsın demedim 😂 bi yerimizden çıkarırlar makinayı 😂

Yürüyeni çabuk arıza çıkarıyor işte yoksa cidden güzel motorlar
o r25 in tadı damağımda kaldı param olursa eğer birkaç sene içerisinde bir tane alacağım hatta ilkten direk onunla bile başlayabilirim bi tane cg eskittikten sonra falan
R25 zaten kendi sınıfında en sorunsuz motor ömürlük denebilir. Ama ikinci el alınmaz çünkü motorun içinden geçiyorlar

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,653
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kısa mesafe gidilecekse skuter evet daha iyi. Biraz da zevk meselesi ya ben de şehiriçi kullanıyorum ama hakimiyetin bende olmasını sevdiğim için vitesli candır diyorum. Tabi 5000 km'den sonra mt7 alınsın demedim 😂 bi yerimizden çıkarırlar makinayı 😂

R25 zaten kendi sınıfında en sorunsuz motor ömürlük denebilir. Ama ikinci el alınmaz çünkü motorun içinden geçiyorlar
Valla o riske girer alırım bi tane yeni kasalardan arkadaşta mt alıcak bu yaza yada kışa doğru beraber çıkar gezeriz onla

o 5000 kmyi duyunca direk aklıma rahmetlinin o videosu geliyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Valla o riske girer alırım bi tane yeni kasalardan arkadaşta mt alıcak bu yaza yada kışa doğru beraber çıkar gezeriz onla

o 5000 kmyi duyunca direk aklıma rahmetlinin o videosu geliyor
Benim de çok binmek istediğim 2006 model kırlangıç kasa r6. Motor o kadar güzel ki kız gibi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,653
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Benim de çok binmek istediğim 2006 model kırlangıç kasa r6. Motor o kadar güzel ki kız gibi
ben o kasaların kafa tasarımını bi sevemedim Hayabusa benim dream motor var yaşadığım yerde bir tanede simsiyah

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ben o kasaların kafa tasarımını bi sevemedim Hayabusa benim dream motor var yaşadığım yerde bir tanede simsiyah
Bana da hayabusa çok çirkin geliyor özellikle kıç kısmı o ne öyle deve hörgücü gibi 😂

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,653
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bana da hayabusa çok çirkin geliyor özellikle kıç kısmı o ne öyle deve hörgücü gibi 😂
Motora bi ağırlık ekliyor bence çok heybetli güzel motor r1 sevsemde hayabusa benim için apayrı seviye

Top Bottom