Neler Yeni

Arora mı, kuba mı? Sizce hangisi?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Stok hali çok kötü zaten. Aslında bi cafe racer projesi olabilir bloğu çok sağlam dış görünüşe uğraşmak lazım sadece. Ama cafe racer yapmasam bile stok kullanmam zaten çok köyü duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

😁😉
Şu tarz bi jawaya çevirebilirsin cafe racerdan ziyade. Bununda biraz egzotik halini yaparsan eğer çok şık durur
1712954325027.png

monayich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berk Eryıldız
Motorcular genelde cgyi motordan saymıyor bisiklet diyip geçiliyor ben onlardan değilim ama çok çirkin geliyor bana. Bir de adı çıkmış motor kullananların neredeyse hepsi keko tipler bide kask olmadan hiçbir ekipman olmadan biniyorlar sağa sola çok hızlı kaçıyorlar en çok dikkat edilmesi gereken motorcular cgciler derler konu sahibi arkadaş yanlış anlama lütfen 🙏🙏
Estağfurullah hocam niye yanlış anlayayım. Aslında bi bakıma haklılar. Kullanan insanların %90 kesimi kasksız, ekipmansız. Alıp bisiklet tekeri gibi incecik tekerler takıp dibine kadar basıp geziyorlar. Görünüşü pek iyi değil zaten fakat dediğim gibi şuan öğrenme aşamasında olduğum için vitesliye alışıp değişeceğim. Bu sadece ara basamak.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Stok hali çok kötü zaten. Aslında bi cafe racer projesi olabilir bloğu çok sağlam dış görünüşe uğraşmak lazım sadece. Ama cafe racer yapmasam bile stok kullanmam zaten çok köyü duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

😁😉
Cafe racer çok yakışıklı duruyor aslında uğraşılsa güzel olur

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Motorcular genelde cgyi motordan saymıyor bisiklet diyip geçiliyor ben onlardan değilim ama çok çirkin geliyor bana. Bir de adı çıkmış motor kullananların neredeyse hepsi keko tipler bide kask olmadan hiçbir ekipman olmadan biniyorlar sağa sola çok hızlı kaçıyorlar en çok dikkat edilmesi gereken motorcular cgciler derler konu sahibi arkadaş yanlış anlama lütfen 🙏🙏
Dediğim gibi zaten stok binilince yada keko tarzı motor yapılınca öyle ancak üstünde oynanıp bi jawa 300 ün biraz daha egzotik şekline getirilirse çok güzel durabilir hafifliği ve blok sağlamlığı sayesinde cidden atik bi motor fiyatına göre

monayich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berk Eryıldız
Bizde de arora var ve bence çok da atik değil normal bir motor. Belli süre geçince motor biraz hızlanınca titremeye başlıyor
Vallahi hiç kullanmadım da bir iki tanıdık var onlardan duydum sağol bilgi için.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Estağfurullah hocam niye yanlış anlayayım. Aslında bi bakıma haklılar. Kullanan insanların %90 kesimi kasksız, ekipmansız. Alıp bisiklet tekeri gibi incecik tekerler takıp dibine kadar basıp geziyorlar. Görünüşü pek iyi değil zaten fakat dediğim gibi şuan öğrenme aşamasında olduğum için vitesliye alışıp değişeceğim. Bu sadece ara basamak.
Vitesliye alışınca normal skuter süremiyorsun viteslinin rahatlığı cidden başka bi evre

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Vallahi projelik alsam uğraşırım da vitesli öğrenmek için alıyorum. Bir süre kullanıp cc yükseltirim büyük ihtimal.
Hocam vitesli öğrenirken bile benim gözüme kötü gelen bi motora binemezdim şahsen ama potansiyeli büyük olan bi motor cg dönüştürülürse hem elinizde hatıra şeklinde saklayabilirsiniz yada sevenine satabilirsiniz veya satacağınız zaman stok parçaları takar satarsınız

monayich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berk Eryıldız
Vitesliye alışınca normal skuter süremiyorsun viteslinin rahatlığı cidden başka bi evre
Bilmiyorum hiç kullanmadım ama scooter kullanıyorum şuan bence scooter daha basittir. Çünkü sadece gaz fren var pedalsız bisiklet gibi. Vitesliyi becerebilir miyim bilmiyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dediğim gibi zaten stok binilince yada keko tarzı motor yapılınca öyle ancak üstünde oynanıp bi jawa 300 ün biraz daha egzotik şekline getirilirse çok güzel durabilir hafifliği ve blok sağlamlığı sayesinde cidden atik bi motor fiyatına göre
Kolay kolay yolda bırakan bir motor değil zaten dediğin gibi çok sağlamlar. Alayım bakımı ile uğraşmayayım yağını koyayım ömürlük bineyim ayağımı yerden kessin işe gidip götürsün biraz da gezdirsin yahut öğrenmek için alayım mantığı ile düşününce mantıklı geldi.

monayich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berk Eryıldız
Hocam vitesli öğrenirken bile benim gözüme kötü gelen bi motora binemezdim şahsen ama potansiyeli büyük olan bi motor cg dönüştürülürse hem elinizde hatıra şeklinde saklayabilirsiniz yada sevenine satabilirsiniz veya satacağınız zaman stok parçaları takar satarsınız
Vallahi ben de istiyorum güzel kaliteli bir motor almayı da lise öğrencisiyim aileme de yük bindirmek istemiyorum. Çalışıp ehliyet ekipman parasını biriktireceğim. Motoru onlar alacak. Ondan ucuz bir motor alıyorum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kolay kolay yolda bırakan bir motor değil zaten dediğin gibi çok sağlamlar. Alayım bakımı ile uğraşmayayım yağını koyayım ömürlük bineyim ayağımı yerden kessin işe gidip götürsün biraz da gezdirsin yahut öğrenmek için alayım mantığı ile düşününce mantıklı geldi.
Bi jawa 300 gibi görünüme çevrilse eğer hem klasik bi motor gibi durur güzel olur

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bilmiyorum hiç kullanmadım ama scooter kullanıyorum şuan bence scooter daha basittir. Çünkü sadece gaz fren var pedalsız bisiklet gibi. Vitesliyi becerebilir miyim bilmiyorum.
Viteslide kontrol tamamen sende olduğu için motora hakimiyetin daha kolay. Bayır çıkarken vitesli uçarken skuter bayılıyor mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,919
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom