Sosyal medyada bilindik değiller ayrıca sayfada etbis barkodu yok. Hazır bir index üstüne düzenleme yapmışlar gibi duruyor ilginç bir yer neden burayı tercih ettiniz ki?Arpelia'dan dün masa siparişi verdim fakat adamlar hala kargoya vermedi. Daha önceden buradan masa alan var mı acaba? Sitelerinden almakla hata mı ettim veya dolandırıcı bir firma mı? Bir başlıkta görüp satın almıştım.
Arpelia'dan dün masa siparişi verdim fakat adamlar hala kargoya vermedi. Daha önceden buradan masa alan var mı acaba? Sitelerinden almakla hata mı ettim veya dolandırıcı bir firma mı? Bir başlıkta görüp satın almıştım.
Bu forumda alan birçok kişi vardı ve bir başlık bile açılmıştı o yüzden aldım :/ Galiba dolandırıldım bir bilgim yokSosyal medyada bilindik değiller ayrıca sayfada etbis barkodu yok. Hazır bir index üstüne düzenleme yapmışlar gibi duruyor ilginç bir yer neden burayı tercih ettiniz ki?
Kredi kartı ile mi ödediniz banka kartıyla mı? Bildiğim kadarıyla kredi kartıyla ödediğinizde paranız güvende oluyor banka kartı ile ödeyince aynı durum geçerli olmuyor öyle bir video izlemiştim. Bilinmedik yerden alışveriş yaparken önce etbis barkodu olup olmamasına bakmanızı öneririm.Bu forumda alan birçok kişi vardı ve bir başlık bile açılmıştı o yüzden aldım :/ Galiba dolandırıldım bir bilgim yok
Kredi kartı ile yapılmış olsaydı işlem eğer dolandırıldığın kesin olsaydı changeback ters ibraz ile paranı direkt geri alabilirdin bankaya gidip ancak banka kartı ile ödediğinde bunu yapamıyorsun. Ne yapabileceğini inan bilmiyorum. İptal etme varsa eğer uzun süre durmasına rağmen kargolamazlarsa iptal etmeyi dene.Ziraat banka kartı ile ödeme yaptım ne yapmam lazım şuan ya bir akıl verebilir misin
Etbisin bile sitesinde etbise kayıtlı olması güvenilir olduğu anlamına gelmez yazıyor. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun ne büyük firmalar tüketicileri tokatlayıp kaçtı zamanında güvenilir olan.Kredi kartı ile mi ödediniz banka kartıyla mı? Bildiğim kadarıyla kredi kartıyla ödediğinizde paranız güvende oluyor banka kartı ile ödeyince aynı durum geçerli olmuyor öyle bir video izlemiştim. Bilinmedik yerden alışveriş yaparken önce etbis barkodu olup olmamasına bakmanızı öneririm.
https://myniture.com/ bu arkadaşların masasını alacaktım ancak indexleri o kadar kötü ki dolandırıcı sanıp vazgeçtim. Aynı zamanda birçok platformda satıcı profilleri de mevcut. https://www.trendyol.com/myniture-h...-siyah-36-mm-kalinlik-180-x-90-cm-p-828866051 Şöyle bir ürünleri vardı ancak almaktan vazgeçtim. Şimdide sürekli fiyatı artıyor en son idefixde 7800dü kalitesi güzel görünüyor ama satıcı güzel görünmüyor.
Hiç bir şey olmaz hepsiburada üzerinden aldın zaten. Sipariş detayında kargoya teslim tarihi ne gözüküyor?Kredi kartı ile yapılmış olsaydı işlem eğer dolandırıldığın kesin olsaydı changeback ters ibraz ile paranı direkt geri alabilirdin bankaya gidip ancak banka kartı ile ödediğinde bunu yapamıyorsun. Ne yapabileceğini inan bilmiyorum. İptal etme varsa eğer uzun süre durmasına rağmen kargolamazlarsa iptal etmeyi dene.
1. Emin konuşmuyorum.Etbisin bile sitesinde etbise kayıtlı olması güvenilir olduğu anlamına gelmez yazıyor. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun ne büyük firmalar tüketicileri tokatlayıp kaçtı zamanında güvenilir olan.
Hiç bir şey olmaz hepsiburada üzerinden aldın zaten. Sipariş detayında kargoya teslim tarihi ne gözüküyor?
Hocam hepsiburada üzerinden almadım kendi sitesi üzerinden aldım ve teslim tarihi vs. yazmıyorEtbisin bile sitesinde etbise kayıtlı olması güvenilir olduğu anlamına gelmez yazıyor. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun ne büyük firmalar tüketicileri tokatlayıp kaçtı zamanında güvenilir olan.
Hiç bir şey olmaz hepsiburada üzerinden aldın zaten. Sipariş detayında kargoya teslim tarihi ne gözüküyor?
Konudaki diğer arkadaşı sen sandım hepsiburada üzerinden aldım dediği için. @sunsemi biraz karıştırdık olayı çorba oldu kusura bakmaHocam hepsiburada üzerinden almadım kendi sitesi üzerinden aldım ve teslim tarihi vs. yazmıyor
Sıkıntı yok ama ben böyle yargısız infazlara gelemiyorum fazla yükseliyorum kusura bakma.Konudaki diğer arkadaşı sen sandım hepsiburada üzerinden aldım dediği için. @sunsemi biraz karıştırdık olayı çorba oldu kusura bakmafirmaya baktım şimdi şikayetvar üzerinde sadece 1 şikayet mevcut. Hepsiburada puanı hem ürün olarak hem satıcı puanı olarak yüksek. Muhtemelen oradan gelen siparişlere daha bir ağırlık verdikleri için seninki gecikebilir. Genelde bu tarz firmalar hepsiburada trendyol siparişlerine daha çok ağırlık veriyor puanlama sistemi olduğundan dolayı. Gecikme dışında bir problem yaşayacağını düşünmüyorum