Çözüldü✓ Arpelia Çalışma Masası Kargo Sorunu

Konudaki diğer arkadaşı sen sandım hepsiburada üzerinden aldım dediği için. @sunsemi biraz karıştırdık olayı çorba oldu kusura bakma :) firmaya baktım şimdi şikayetvar üzerinde sadece 1 şikayet mevcut. Hepsiburada puanı hem ürün olarak hem satıcı puanı olarak yüksek. Muhtemelen oradan gelen siparişlere daha bir ağırlık verdikleri için seninki gecikebilir. Genelde bu tarz firmalar hepsiburada trendyol siparişlerine daha çok ağırlık veriyor puanlama sistemi olduğundan dolayı. Gecikme dışında bir problem yaşayacağını düşünmüyorum
Teşekkürler hocam mail attıktan sonra ürünü kargoya verdiler direkt maili geldi. Galiba son saati bekliyorlarmış :)

Hocam hepsiburada üzerinden almadım kendi sitesi üzerinden aldım ve teslim tarihi vs. yazmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır konu çözüldü! Az önce cevap verdiler ve ürünüm kargoya verildi. Mail attıktan sonra :)
Hadi hayırlı olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: W4IT
Teşekkürler hocam mail attıktan sonra ürünü kargoya verdiler direkt maili geldi. Galiba son saati bekliyorlarmış :)
Muhtemelen kargoyla otomatik sipariş durumu güncellemeleri için entegrasyonları mevcut değil. Sisteme manuel kargo bilgisi giriyorlardır. O yüzden bir gecikme olmuş olabilir :)

• Beğen
Reaksiyonlar: W4IT
Geri