Palo DAYI 👑
80+ Gold
yanlardan tassın ıstemıyosan surerken kenara dogru degılde bıraz daha ıce dogru surucen macunun baskıyla tam koselere oturucak
Pcıe 1 olarak pcıe x16 değil yani ama 1 de besler diye tahmin ediyom molex'i çektim ledleri söktümValla ses kartı hiç kullanmadım ama pcle kanal beslemiyormu ilginç
cinede ne ile geçtiğinin önemi yok bence occt son noktayı koyar her zaman.Ben 45 de geçti cine ama sistem kapandı kullanırken 50 de 10 dk lık testi geçti ama 40 üstünde sıcaklıklar pek değişmedi bende 37 de bıraktım bundan sonra kapanırsa sistem aşşa doğru devam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla apu olarak hiç kullanmadım hatta biosdan kapalı sırf AMD driver i yüklememek için. Ama dediğim gibi vidaları sonuna kadar sıkmamayı bir dene
all core 30 mu ? all core 30 ise gayet güzel bence.Çok iyiymiş o zaman hocam. Ben Cinebench'ten 40'la geçtim çok mutluydum sonra OCCT deneyeyim dedim 30'a kadar hepsinde hata verdi Geri döndüm 30'a.
Sizin sıcaklıklar iyiymiş hocam bu arada.
Aynen hocam all core 30. 40'ta da çalıştı aslında mavi ekran vs. yemedim ama OCCT testi başlatmadı bile direkt hata verdi. Dedim orada dengesiz ise zorlamayayım hiç. Test ede de aşağıya indirdim sonra 30'a çekip tekrar testimi yaptım, temiz bitti test.all core 30 mu ? all core 30 ise gayet güzel bence.
ben de 7800x3d'li bi sistem sipariş ettim ama benimki nasıl çıkıcak merak ediyorum. genelde şanssız bi insanımdır. -20 falan çıkarsa -30 ile arasında ne kadar fark oynar bi bilgin var mı.Aynen hocam all core 30. 40'ta da çalıştı aslında mavi ekran vs. yemedim ama OCCT testi başlatmadı bile direkt hata verdi. Dedim orada dengesiz ise zorlamayayım hiç. Test ede de aşağıya indirdim sonra 30'a çekip tekrar testimi yaptım, temiz bitti test.
Hocam inan hiç bilmiyorum ama 3-4 derece diye sallamak istiyorum sadece 30 üstünün ciddi farklar yarattığını biliyorum o da testlerden gördüğüm kadarıyla.ben de 7800x3d'li bi sistem sipariş ettim ama benimki nasıl çıkıcak merak ediyorum. genelde şanssız bi insanımdır. -20 falan çıkarsa -30 ile arasında ne kadar fark oynar bi bilgin var mı.
Aklıma takıldı bak indirip deneyeyimAynen hocam all core 30. 40'ta da çalıştı aslında mavi ekran vs. yemedim ama OCCT testi başlatmadı bile direkt hata verdi. Dedim orada dengesiz ise zorlamayayım hiç. Test ede de aşağıya indirdim sonra 30'a çekip tekrar testimi yaptım, temiz bitti test.
Ben arkadaşa yaptırdım -30 değer girdirdim sıcaklıkları hiç değişmedi mesela soğutucusu 240mmben de 7800x3d'li bi sistem sipariş ettim ama benimki nasıl çıkıcak merak ediyorum. genelde şanssız bi insanımdır. -20 falan çıkarsa -30 ile arasında ne kadar fark oynar bi bilgin var mı.
performansda değişme oldu muAklıma takıldı bak indirip deneyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben arkadaşa yaptırdım -30 değer girdirdim sıcaklıkları hiç değişmedi mesela soğutucusu 240mm