Hocam durum nedir sığdı mı ben de ARCTIC Liquid Freezer III 360 aldım ama buna uyacak kasa arayışı içindeyim sıfırdan sistem diziyorum.Arkadaşlar artic freezer 360 aldım herkes çok kalın vs diyor napcam sizce sığar mı
Yarın geliyor
Anakart : msi x870 gaming plus
Kasa : deepcool ch560
Sığdı hocamHocam durum nedir sığdı mı ben de ARCTIC Liquid Freezer III 360 aldım ama buna uyacak kasa arayışı içindeyim sıfırdan sistem diziyorum.
Hocom tüm sistem parçalarını aldım sadece kasa kaldı sıvı soğutucu da sizinkiyle aynı bu kasayı tercih etmemi tavsiye eder misiniz? Bu arada sizin kasa bu muSığdı hocam
Kasa doğru hocam sıvı soğutucu bilmiyorum ben pek montajini beğenmedim farklı bakabilirsjn soğutması boşta 50 dereceHocom tüm sistem parçalarını aldım sadece kasa kaldı sıvı soğutucu da sizinkiyle aynı bu kasayı tercih etmemi tavsiye eder misiniz? Bu arada sizin kasa bu mu
https://www.tebilon.com/deepcool-ch...fanli-mid-tower-e-atx-siyah-mesh-gaming-kasa/
Bide şöyle bir şeçenek var bu kasada uyumlu tamamen
![]()
PHANTEKS XT PRO ULTRA Black PH-XT523P1_DBK01, ATX Tempered Glass 4x140mm DRGB PWM Fan, Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS XT PRO ULTRA Black PH-XT523P1_DBK01, ATX Tempered Glass 4x140mm DRGB PWM Fan, Siyah Kasainventus.com.tr
Kasayı Cooler Master MasterBox 600 aldım henüz tedarik aşamasın da kragoya verilmedi iptal edip PHANTEKS XT PRO ULTRA alsam mı diye düşünüyorum çünkü benim aldığım heybetli bir kasaKasa doğru hocam sıvı soğutucu bilmiyorum ben pek montajini beğenmedim farklı bakabilirsjn soğutması boşta 50 derece