Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Soru mu bu?Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında sizce doğru mu yoksa yanlış mı yapıldı.
Soru mu bu?Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında sizce doğru mu yoksa yanlış mı yapıldı.
Mhp nin de yok olması lazımBen böyle bi ortam da çocuğumu okutmam sağ ve sol kavgaları bitmediği sürece bu ülke bir yere varamaz yukarda ki kişiler kendilerini bir partiye çok bağlamış namuslari gibi koruyor bu partici zihniyet gitmeden bir şeycik olmaz bu ülkeden. Diğer partileri saymıyorum bile akp ve CHP komple gitmeden bu ülkede yenilik olmaz bilimsel olarak zeki kişiler ülkeyi yönetmeli şuan ki tabloda biri işlamci diğeri nutukcu ve bunu siyasete oy malzemesi yapıyor. Bunun yerine kendi içinde bunları yaşasalar sorun olmayacak ama şuan ki tabloda pek mümkün değil gibi.
Diğer partileri saymıyorum bile dedim hocam yani en önce onlarMhp nin de yok olması lazım
Konuşma hakkın kalmıyor bu mesajla.Kimse bu şartlarda Türk olmak istemez demişsin daha atalarını bilmeyen birine ne diyelim kim neler yapmış ? Şuanki şartlar kötü ama değişemeyecek diye bir şart yok.bu ekonomide alışveriş yapan sizsiniz beni etkilemiyor