Almirawinona
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 178
- İsim
- Aslı
Ülke her yönden iyi kişilerin eline geçerse eğitim olsun dini açıdan olsun ancak öyle düzelir osmanlı ve öncesi refah ilim bilim ile yükseldi ve sonra kaybedildiği için gitti o yüzden herkes kendine düşen payı almalı. Vietnam da vatandaşlık almak çok zor bu arada çünkü siyasetçiler ve demokratlar alabiliyor o da adamlar dünyanın an zor vatandaşlık veren ülkesi 15 yıldır orda kalan eşide kendi de yüksek görevli tanıdığım var adam bilgili, kültürlü biri eşi vietnamlı çocuğu bile oldu ama vatandaşlık alamadı şimdi abd ye taşındılar ama iş için vietnam iyi bir yer bol kazançlar sizeYukarda kişilere baktığım da bunun mümkün olmayacağını görüyorum dediğim gibi beni bağlamaz benim bir ayağım Türkiye de diğeri Vietnam'da gelirim yüksek yatırımlarım var. Bu namusu gibi koruyanlar da asgari ücretle çalışan hatta eminim yukarda ki arkadaşların çoğu reşit bile değiller bu sistem ve rejimi kendileri getirdiler genç kızlar zeki bilimle uğraşan Avrupalı kadınları örnek almak yerine soyunmayi tercih edip laiklik ile süsleyip ortalıkta dolaştılar Atatürk Avrupadan bilimi ilmi alın ufkun ötesini görün dedi ama bunlar tam tersini yaptılar Atatürkün en büyük hatası az sayıda imamı astirdı şuan ki imamların da bunlardan pek farkı yok. Kendileri getirdi bu sistemi kendileri yaşayacak
Son düzenleme: