Artık bilgisayar almak istiyorum

Etasbas

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
5500
Arkadaşlar 3 aydır bilgisayar bakıyorum, tam aklıma yatıyor bir kişi bile alma bunu dese kafam karışıyor, zaten çokta anlamıyorum malesef. Hem oyun hem işlerimi görmek için artık bir bilgisauar almam şart. Aslında oyun odaklı kullanacağım, lütfen yardım edin bana. Bütçem 5-6 bin arasında, yalnızca kasa istiyorum. Bilir kişiler bir el atın gözünüzü seveyim. Gamegarajdan ya da itopyadan almam lazım kredi kartım o sitelerde taksit yapıyor. Teşekkür ederim şimdiden

Ve bu özelleştirmeleri yapın
2 Tane seçenek sundum
1. Cisi genel olarak güzel olsun diyenler için
2.Cisi ekran kartım daha iyi olsun diyenler için
Ama 1.Cisini öneriririm tabi karar sizin.
Alıntılara bakın 2 farklı özelleştirme önerisi sundum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
SSD yi ayrıca alabilirsiniz önceki önerilerimde gördüğünüz
F/P Olarak önerdiğim bir özelleştirmedir

Arkadaşlar 3 aydır bilgisayar bakıyorum, tam aklıma yatıyor bir kişi bile alma bunu dese kafam karışıyor, zaten çokta anlamıyorum malesef. Hem oyun hem işlerimi görmek için artık bir bilgisauar almam şart. Aslında oyun odaklı kullanacağım, lütfen yardım edin bana. Bütçem 5-6 bin arasında, yalnızca kasa istiyorum. Bilir kişiler bir el atın gözünüzü seveyim. Gamegarajdan ya da itopyadan almam lazım kredi kartım o sitelerde taksit yapıyor. Teşekkür ederim şimdiden
knkam ne kadar adamdan dinlersen kafan okadar karışır eğer sistem almak istiyosan her teknoloji mağazasında hazır sistemler ucuz olur onları inceleyebilirsin heleki internete güvenin yoksa gidip mağazadanda elden alabilirsin

Rami 16 yapmak için bir tane de bundan al

toplam 4800 tl. psu yeterli ama çok iyi bir psu değil. yine de idare eder ama tavsiyem sonradan yeni bir psu almanız.

(kredi kartı taksit yapıyorsa)

Ve bu özelleştirmeleri yapın
2 Tane seçenek sundum
1. Cisi genel olarak güzel olsun diyenler için
2.Cisi ekran kartım daha iyi olsun diyenler için
Ama 1.Cisini öneriririm tabi karar sizin.
Alıntılara bakın 2 farklı özelleştirme önerisi sundum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
SSD yi ayrıca alabilirsiniz önceki önerilerimde gördüğünüz
F/P Olarak önerdiğim bir özelleştirmedir
Hocam kendi ssd si çok mu kötü, netac olan. Yani sadece ekran kartını 1. Dediğiniz gibi özelleştrip bu pc yi alsam sıkıntı olur mu?

Hocam kendi ssd si çok mu kötü, netac olan. Yani sadece ekran kartını 1. Dediğiniz gibi özelleştrip bu PC yi alsam sıkıntı olur mu?
Netac yerine attığım patrot ssd yi öneririm zaten ayrıca attım yani o ssd yi itopyadan sistemi gamegarajdan alacaksınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kendi ssd si çok mu kötü, netac olan. Yani sadece ekran kartını 1. Dediğiniz gibi özelleştrip bu PC yi alsam sıkıntı olur mu?
ve zaten itopya ve gamegarajtan alabilirim demişsin Şansa bak :)

Sıkıntı olmaz 1660ı da güzelce oc lersiniz sisteminizide
Sıkıntı olmaz yani

Netac yerine attığım patrot ssd yi öneririm zaten ayrıca attım yani o ssd yi itopyadan sistemi gamegarajdan alacaksınız

ve zaten itopya ve gamegarajtan alabilirim demişsin Şansa bak :)

Sıkıntı olmaz 1660ı da güzelce oc lersiniz sisteminizide
Sıkıntı olmaz yani
Hiç anlamam overclock işinden ama 1. Dediğiniz şekilde yapacağım 😄

anakartı asus prime yapın
ekran kartını 1660ti yapın
rami 2x yapın 5300 falan ediyor
ssdyi çıkarın patirot burst alın

en iyisi bu

Geri