Neler Yeni

Artık canlı derslere girmek istemiyorum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Girme Napim ?

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Aynı durumu bende yaşıyorum fakat ben biraz keyfine düşkün biriyim o an ne istersem onu yaparım. Sabah uyanıyorum kimya var veya matematik şuan giremem canım istemiyor diyip oyun oynuyorum sonra ki derslere giriyorum tabi bu bir öneri değil yani kesinlikle yapma :D kötü bir şey sadece ben artık birazdaha özgür ve kendi başıma hareket etme adına bunu yapıyorum sabahları ilk ders matematik görünce bazen girmeyebiliyorum.
Annem hergün test çözüceksin ve hergün canlı derslere gireceksin diyo ve senin fikrin önemli değil diyo

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
HOcam oyun oynarken hiç olmazsa eğlendiğiniz için pek hissetmiyorsunuz zaten sandalyeyle giriyorum derse
Oyun oynayın hocam en iyisi siz. Sınavdan 2 gün önce konuları nasıl yetiştireceğim diye konu açmayın sıkıntı yok.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Derslerden bıkmaman lazım. Canlı derslere girmeye devam et. Eğer arada kendini kötü hissedersen bazılarına katılma, katılmak zorunda da değilsin zaten. Ortaokullarda yazılı olmayacak diye biliyorum ben bu arada.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Derslerden bıkmaman lazım. Canlı derslere girmeye devam et. Eğer arada kendini kötü hissedersen bazılarına katılma, katılmak zorunda da değilsin zaten. Zaten ortaokullar yazılı olmayacak diye biliyorum ben.
yazılı olmazsa zaten katılmayacam hasta oluyodum annem olucak zorla başına getiriyodu derse

Top Bottom