Annem hergün test çözüceksin ve hergün canlı derslere gireceksin diyo ve senin fikrin önemli değil diyoAynı durumu bende yaşıyorum fakat ben biraz keyfine düşkün biriyim o an ne istersem onu yaparım. Sabah uyanıyorum kimya var veya matematik şuan giremem canım istemiyor diyip oyun oynuyorum sonra ki derslere giriyorum tabi bu bir öneri değil yani kesinlikle yapma kötü bir şey sadece ben artık birazdaha özgür ve kendi başıma hareket etme adına bunu yapıyorum sabahları ilk ders matematik görünce bazen girmeyebiliyorum.
Madem oyun oynayacaksın neden derse giriyorsun? Derslerde öğretmenler 30 kişinin ilgisini de çekemez. Senin de biraz dikkat etmen lazım.Abi ben artık arkadan oyun oynicam ozaman
Girmek zorundayız yapacak bir şey yok malesefHOcam oyun oynarken hiç olmazsa eğlendiğiniz için pek hissetmiyorsunuz zaten sandalyeyle giriyorum derse
Oyun oynayın hocam en iyisi siz. Sınavdan 2 gün önce konuları nasıl yetiştireceğim diye konu açmayın sıkıntı yok.HOcam oyun oynarken hiç olmazsa eğlendiğiniz için pek hissetmiyorsunuz zaten sandalyeyle giriyorum derse
açmazlar dedik açtılar herzaman şaşırtılıyoruz belli olmaz şimdi haberde 17 bin e sayandı diyor16 bin vaka sayısı var bence yapmazlar
Derse mı gireyim oyun mu oynayayım diye soru soran pardon ama sınava 3-4 hafta öncesinden çalışamaz hocam.3-4 hafta öncesinden çalışırım oda bir şey mi
yazılı olmazsa zaten katılmayacam hasta oluyodum annem olucak zorla başına getiriyodu derseDerslerden bıkmaman lazım. Canlı derslere girmeye devam et. Eğer arada kendini kötü hissedersen bazılarına katılma, katılmak zorunda da değilsin zaten. Zaten ortaokullar yazılı olmayacak diye biliyorum ben.