Neler Yeni

Artık canlı derslere girmek istemiyorum

holmberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Çinici
Annem hergün test çözüceksin ve hergün canlı derslere gireceksin diyo ve senin fikrin önemli değil diyo
Gerçekçi olmak gerekirse ümidini kesmek istemem ama bunlar hayatın gerçekleri Üniversite artık çokta değerli bir şey değil. Abimin arkadaşı var 5500 tl ye tır şöförü adamın arabası var 75 bin tl lik altında iphone 11 aldı 1 hafta önce diş teline para ödüyor. Yani Üniversite okumak illa şart değil. Ben ders ve hocalarla ilgili sorunlarımı anneme anlattığımda bana bunlar senin sorunun sen hallet beni ilgilendirmiyor dedi bende Ders ve Not konusuda seni ilgilendirmiyor o zaman bir daha notun niye düşük veya niye ders çalışmıyorsun diye yanıma gelme çünki bu seni ilgilendirmiyor dedim o gündür bu gündür artık çok fazla karışmıyor fikirlerime saygı duyuyor. Ailenle tartış demiyorum ama ortaya ağır başlılığını koyman gerek. Unutma bu senin hayatın ve sen şekillendiriyorsun bunu senin yerine başkasının şekillendirmesine izin verme dostum.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
yazılı olmazsa zaten katılmayacam hasta oluyodum annem olucak zorla başına getiriyodu derse
Dostum şurada eğitim öğretim yılının bitmesine 3-4 ay bir şey kaldı zaten, biraz daha dişini sıkarsın. Ben zaten sadece kendini iyi hissettiğin zaman ve derse girmek istediğin zaman derse gir diyorum. Bunu annene söylersen o da anlayacaktır seni. Bir de ne olursa olsun annene öyle hitap etme.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Nap..

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Dostum şurada eğitim öğretim yılının bitmesine 3-4 ay bir şey kaldı zaten, biraz daha dişini sıkarsın. Ben zaten sadece kendini iyi hissettiğin zaman ve derse girmek istediğin zaman derse gir diyorum. Bunu annene söylersen o da anlayacaktır seni. Bir de ne olursa olsun annene öyle hitap etme.
Öylemi birler olursa haftada 1 girerim derse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öylemi birler olursa haftada 1 girerim derse

Yada sadece beden dersine girerim

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Yüz yüze ders olsa da ilk seferde konu tam olarak oturmaz zaten. Ders videoları izlemek, test çözmek de gerekir ki o konu tam olarak otursun.
Oynasan etkisi sana olacak ders dinlesen de etkisi sana olacak. Her türlü sana yani.

Top Bottom