Furkan_429
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhaba daha 3 4 hafta önce asus vg279qm monitorunu aldım monitor 1 saat te falan çöküyor voltage ayarı falan yaptım chatgpteye sordum düzelmedi yeni psu aldım güçlü 600 di 750 aldım düzelmedi hala çöküyor ama arkadan sesler geliyor arkadaşlarımın sesi oyun sesi falan geliyor ekran bi anda donuyor hemen arkasından simsiyah oluyor öyle kalıyor bende pcyi kasadan yeniden başlatıyorum ve oyun oynarken değil yani normal operada takılırken bile oluyor artık tahamülüm kalmadı size soruyim dedim yoksa artık vatandan aldım arıyıp konuşacağım ve monitorun renkleri gidiyor bir kaç ayar yaptım gsynec falan kapadım overdrive düşürüm ama hep 5 10dkda bi monitor rengi normalde canlı ama 5 10dkda bi renkler 5 saniyeliğine soluyor geri düzeliyor aşırı rahatsız edici bu olay ne yapacağım ama cs oynuyorum mesala oyun içinde olmuyor belkide benim yaptım bi ayardan kaynaklı ama ne yapacağım bilmiyorum sıfırlasam pcyi belki düzelirmi çökmesi monitorude sıfırladım ne yapacagımı bilmiyorum monitor kutusundan dp kablo çıktı o takılı birde hdmi çıkmıştı birde hdmi ile deniycem bir daha çökerse