Bi arakadas isiniyo demisti ondan sordum msi afterburnerdan sicaklik degerlerine baksana oyun oynayipEkran karti fani donmuyo hic isinmiyo galiba kasa
Bi arakadas isiniyo demisti ondan sordum msi afterburnerdan sicaklik degerlerine baksana oyun oynayipEkran karti fani donmuyo hic isinmiyo galiba kasa
Haritaya göre değişiyor tabii ki 240 altı pek görmedim300-400 fps neymiş ya RX 6600XT ile o fps lere çıkamıyorum
Zaten çoğu driver kurulu geldi bios da chipset de güncelmiş bunları kontrol edersin ekran kartı sürümünü kontrol et yapcak pek bir şey yok onun dışındaBende Intel aldım bek fazla bilgim yok bilgisayarı açtığımızda ilk neler yapmalıyız yani bildiğim kadarı ile sadece ekran kartı driverlerini indirmek yeterli mi bide driverleri nerden indiriyoruz yardımcı olur musunn
Bios güncellenmiş mi iyiymiş o zaman. Peki ram frekanslarını da arttırmışlar mı? Profile1'mi seçmişler?Haritaya göre değişiyor tabii ki 240 altı pek görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten çoğu driver kurulu geldi bios da chipset de güncelmiş bunları kontrol edersin ekran kartı sürümünü kontrol et yapcak pek bir şey yok onun dışında
Peki ekran kartını takınca psudan gelen güç kablosu 1 tane mi 2 tane mi? 2 taneyse sırası fark ediyor mu takarken?Ha evet ram frekansı düşük kalmış Intel sistemse xmp enabled yapacaksın profile 1 yok diye korkma
1 tane 6 pin birde yanına 2 pin ayırmışlar zaten çentik üste gelecek şekilde takacaksın altı pin olan sağda 2 li pin solunda kalacakPeki ekran kartını takınca psudan gelen güç kablosu 1 tane mi 2 tane mi? 2 taneyse sırası fark ediyor mu takarken?
Kanka 2 tane 6+2 pin var toplamda 16 pin. Hangisini taktigim farkeder mi?1 tane 6 pin birde yanına 2 pin ayırmışlar zaten çentik üste gelecek şekilde takacaksın altı pin olan sağda 2 li pin solunda kalacak
farketmezKanka 2 tane 6+2 pin var toplamda 16 pin. Hangisini taktigim farkeder mi?