20000TL bandında Telefon Önerisi

S24 fe al geç

Bu arada herkes S24 FE demiş fakat 128gb olan modeli ilerde sıkıntı çıkarır, ufs 3.1 olduğundan çok tercih edilmemeli ben olsam gider Y.D Xiaomi 14T Pro alırdım 256GB modeli olan telefonun işlemcisi güçlü, kamerası güzel hemde UFS 4.0 var mesajımı dikkate alın bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim için önemli olan uzun ömürlülük, ileride kolay kolay kasma donma olmasın istiyorum. Oyun performansı önemli değil max clash royale falan oynuyorum, kamerası aşırı önemli değil ama yine de kötü olmamalı. Uzun süre kasmadan rahat kullanabilmeyi istiyorum daha çok.
İlk hedefim şuan için fiyatına göre rakipsiz gibi gözüken samsung galaxy S24fe. Ama fiyat olarak beni biraz aşıyor, 128gb versiyonu 23.5K şuan. SD card desteği de olmadığı için sıkıntı. 256gb olanı 26.5K. 2026'ya kadar bekleyip fiyat takibi yapmayı düşünüyorum okul indirimi yılbaşı indirimi falan diye ucuzlayabilir.
Şuan redmi note11s kullanıyorum ve 3 yıl falan oldu alalı artık kasıyor. Xiaomi kullanmak istemiyorum ama poco x7 pro ve poco F6 işlemci olarak güçlü özellikle poco F6 işlemci bakımından çok iyi ama yazılımı köyü. Samsung A56 kağıt üzreinde daha güçsüz olsa da yazılımıyla daha uzun süre stabil kalır gibi.
Sizler ne diyorsunuz, bana ne önerebilirsiniz? 20000TL üzerine çıkmak istemiyorum ancak S24fe gibi amiral gemisi kıvamında bir telefon için çıkabilirim onun dışında bütçemi zorlamak istemiyorum.
S24 FE 128gb modeli alınmaz ayrıca Xiaomi'nin Xiaomi dışı modelleri alınmaz S24 FE neden alınmaz derseniz 128gb yetmez ve UFS 3.1 yani eski o yüzden YD server kayıtlı 14T Pro 256gb önerdim

Bu arada herkes S24 FE demiş fakat 128gb olan modeli ilerde sıkıntı çıkarır, ufs 3.1 olduğundan çok tercih edilmemeli ben olsam gider Y.D Xiaomi 14T Pro alırdım 256GB modeli olan telefonun işlemcisi güçlü, kamerası güzel hemde UFS 4.0 var mesajımı dikkate alın bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S24 FE 128gb modeli alınmaz ayrıca Xiaomi'nin Xiaomi dışı modelleri alınmaz S24 FE neden alınmaz derseniz 128gb yetmez ve UFS 3.1 yani eski o yüzden YD server kayıtlı 14T Pro 256gb önerdim
bu saatten sonda yd telefon almam zaten yd xiaomi kullanıyorum ve artık xiaomi de kullanmak istemiyorum. s24fe'nin 256 olanında indirim kovalayacağım

Geri