Neler Yeni

Artık cidden yeter! Kanser kitle ve boş spam yapanlar hakkında.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Cidden bıktım bu aptalca hareketler ve davranışlardan. Bu forumu ve bazı kişileri inanılmaz seviyorum cidden. Ama artık cidden yeter. Önüne gelen hırçın şekilde konuşup kanser ediyor veya kızgın spam yapıyor. Örnek olarak gerçek bir andaval olan @SEYİT ONBAŞI. Onu sadece örnek olarak gösteriyorum yoksa yüzlerce bu tiplerden var burada. Konuya gelip hem boş yapıyor hem saçma sapan kızgın atıyor. Banane lan sen sistem toplayacaksan? Git kendi konunu aç işte. Cidden bıktım bu insanlardan.
Gereği artık lütfen yapılsın.
.
Ekran görüntüsü 2021-04-26 151318.png

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Kankam ben sana kötü birsey soylemedim geldim hemen banane konuyu saptirma falan diyosun sanki benim tek mesajimla konu dagildi sadece tavsiye verdim ama sana tavsiye vermek hata idi

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam ben sana kötü birsey soylemedim geldim hemen banane konuyu saptirma falan diyosun sanki benim tek mesajimla konu dagildi sadece tavsiye verdim ama sana tavsiye vermek hata idi
Ne tavsiyesi? Konu bambaşka bir şey sen abdullah abi sistem çıkarsa da alsak diyorsun.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Ne tavsiyesi? Konu bambaşka bir şey sen abdullah abi sistem çıkarsa da alsak diyorsun.
Öyle birsey demedimki ben dedimki bende boyle bir sistem yoplayacagim ama abdullah abinim sistemi bekliyecegim tavsiyedir bu sen oraya tavsiye istemiyorum yazmamisinki

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Haksızsın adam diyor ki Teknobiyotik den topladığım sistemi sepete atınca indirim oluyor diyor sen demişsinki
Bende sistem alıcam Abdullah abi yi bekliyorum.
Yaptığın şey "gereksiz bilgi"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,575
Üyeler
166,959
Son üye
Muratbey27.