Remi
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,153
- İsim
- Mustafa Yüksel
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilim, Tarih
- @remileas
- Discord
- lrearis
Arkadaşlar selam daha ekim ayında lige havlu attık 10 yıldır şapiyonluk zaten yok şampiyonlar ligi yok ve hala kötü gidiyoruz dışarda herkes dalga geçiyo utanıyorum ağlamaktan kendime gelemiyorm ne yapacağım
Bu moodda takıl, Fenerbahçeye sayıp sövebilirsin bizde sövüyoruz tam olarak sağdaki gibiyiz. Hiçbir zaman yüzümüz gülmüyor olabilir böyle şeyler. Ayrıca Fenerbahçeyi tutmayıp kimi tutacaksın? Yasadışı kumardan 15m dolar alan (yasadışı kumar paralarının nerelere gittiğini iyi biliyor herkes) Avrupa son 50 maç 4 galibiyetli Fetöcü Galatasaray'ı mı tutacaksın ya da eziklikten her şeye sessiz kalan kendini ezdiren Beşiktaş'ı mı tutacaksın? Yani bırak onlar utansın senin utanmanı gerektiren hiçbir şey yok. Dışarda dalga geçenleri ipleme bu hep böyle oldu hep böyle gidecek. Bizde onlarla dalga geçeceğiz her zaman onlarda fırsatını bulduğunda dalga geçecek. Bizde sinir krizi geçiriyoruz olabilir böyle şeyler ama alışmaya bak. Elbette yüzümüzün güleceği zamanlar gelecek merak etme. Fenerbahçeli olmaktan utanmaya gerek yok Avrupa Kulüpler sıralamasında 20. sıradayız (Gs 40-50 küsür Jk 100lerde) Baskette Daha Gs ve Jk'nin yıllardır giremediği euroleague'de en tepelerdeyiz voleybolda da aynı şekilde. Ben başarılı olacağımıza inanıyorum. Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe