Existentia 80+ Silver Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2,233 17 Ekim 2024 #27 asko56 yazmış: evet Devamı için tıklayın... Hangi şehir hocam büyükşehirlerden biri mi yoksa anadolu şehir mi küçük şehirlerde kıtlık olması normal gibi
asko56 yazmış: evet Devamı için tıklayın... Hangi şehir hocam büyükşehirlerden biri mi yoksa anadolu şehir mi küçük şehirlerde kıtlık olması normal gibi
Alihanyilmaz 80+ Bronze Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 1,054 Dahası Reaksiyon skoru 317 İsim Alihan YILMAZ 17 Ekim 2024 #28 ÇEKİÇ HAMZA yazmış: anlamadım Devamı için tıklayın... Her ödemenin bir makbuzu olur. Kesinti varsa, makbuz da belirtilir. Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Ekim 2024 Existentia yazmış: Hangi şehir hocam büyükşehirlerden biri mi yoksa anadolu şehir mi küçük şehirlerde kıtlık olması normal gibi Devamı için tıklayın... Küçük şehirlerde daha kolay ve çok daha hesaplıya ev bulunur.
ÇEKİÇ HAMZA yazmış: anlamadım Devamı için tıklayın... Her ödemenin bir makbuzu olur. Kesinti varsa, makbuz da belirtilir. Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Ekim 2024 Existentia yazmış: Hangi şehir hocam büyükşehirlerden biri mi yoksa anadolu şehir mi küçük şehirlerde kıtlık olması normal gibi Devamı için tıklayın... Küçük şehirlerde daha kolay ve çok daha hesaplıya ev bulunur.
asko56 80+ Silver Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 3,715 17 Ekim 2024 #29 Existentia yazmış: Hangi şehir hocam büyükşehirlerden biri mi yoksa anadolu şehir mi küçük şehirlerde kıtlık olması normal gibi Devamı için tıklayın... ankaradayım ben ev fiyatları anormal fayiş kirada degilim ailemle birlikte kalıyorum mecburen
Existentia yazmış: Hangi şehir hocam büyükşehirlerden biri mi yoksa anadolu şehir mi küçük şehirlerde kıtlık olması normal gibi Devamı için tıklayın... ankaradayım ben ev fiyatları anormal fayiş kirada degilim ailemle birlikte kalıyorum mecburen
C captandusty 80+ Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 424 17 Ekim 2024 #30 kiracı ve kiraya veren anlaşır 10k yı 5k olarak yaparlar vergide az verir illegal her zaman olur bu politikalara karşı
kiracı ve kiraya veren anlaşır 10k yı 5k olarak yaparlar vergide az verir illegal her zaman olur bu politikalara karşı
Existentia 80+ Silver Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2,233 18 Ekim 2024 #31 Alihanyilmaz yazmış: Her ödemenin bir makbuzu olur. Kesinti varsa, makbuz da belirtilir. Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Ekim 2024 Küçük şehirlerde daha kolay ve çok daha hesaplıya ev bulunur. Devamı için tıklayın... hocam bizim memlekette bulunmyor inşaat az olduğundan
Alihanyilmaz yazmış: Her ödemenin bir makbuzu olur. Kesinti varsa, makbuz da belirtilir. Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Ekim 2024 Küçük şehirlerde daha kolay ve çok daha hesaplıya ev bulunur. Devamı için tıklayın... hocam bizim memlekette bulunmyor inşaat az olduğundan