Neler Yeni

Artık Oyunlardan Zevk Almıyorum

Mert288

80+
eskisi gibi eğlenerek oyun oynayamıyorum mafia serisi hayatımda en çok sevdiğim oyun serisi onda da zevk alamıyorum rdr 2 cp2077 tan hiç zevk alamıyorum oyunlara karşı ön yargım var ve bu ön yargıyı nasıl kıracağımı bilmiyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,066
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
eskisi gibi eğlenerek oyun oynayamıyorum mafia serisi hayatımda en çok sevdiğim oyun serisi onda da zevk alamıyorum rdr 2 cp2077 tan hiç zevk alamıyorum oyunlara karşı ön yargım var ve bu ön yargıyı nasıl kıracağımı bilmiyorum
Hocam zorla bir şey yapamazsın. Kendi yapmak istediğin şeyleri yap. İllaha oyun oynaman gerekmiyor. Kendine başka hobiler bul.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Başyapıt oyunları oynayabilirsin
Half life vb. Gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Oyun oynamayı bırak bir süre oyun zorunlu değil

Herkes oyun oynamayı sevecek diye bir şey yok hocam. Herkesin yapısı farklı olmuyorsa olmuyordur. Mesela herkes The Witcher 3'e bayılıyor, ben aksine nefret ediyorum hiç sevemedim o oyunu.

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,032
İsim
Safa Uyğun

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşların varsa onlarla oyna,zevkli oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

TR'de oynarsa diğer oyunların değerini anlamasını sağlayabilir.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben'de Şu Ana Kadar 1 Kere Öyle Bir An Yaşadım O An Anladımki Ben Oyuna Doydum Şimdi Dizi/Film İzleme Zamanı 1 Ay Hiç Oyun Oynamadım Full Filmlere Dizilere Gömdüm Kafayı Şimdi'de Oyunlardan Kafayı Kaldıramıyorum :p Biraz Mola Ver.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,594
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom