Hocam zorla bir şey yapamazsın. Kendi yapmak istediğin şeyleri yap. İllaha oyun oynaman gerekmiyor. Kendine başka hobiler bul.eskisi gibi eğlenerek oyun oynayamıyorum mafia serisi hayatımda en çok sevdiğim oyun serisi onda da zevk alamıyorum rdr 2 cp2077 tan hiç zevk alamıyorum oyunlara karşı ön yargım var ve bu ön yargıyı nasıl kıracağımı bilmiyorum
Arkadaşların varsa onlarla oyna,zevkli oluyor.eskisi gibi eğlenerek oyun oynayamıyorum mafia serisi hayatımda en çok sevdiğim oyun serisi onda da zevk alamıyorum rdr 2 cp2077 tan hiç zevk alamıyorum oyunlara karşı ön yargım var ve bu ön yargıyı nasıl kıracağımı bilmiyorum
TR'de oynarsa diğer oyunların değerini anlamasını sağlayabilir.LOL OYNA
Daha önce oynamadığın, es geçtiğin oyunlara tekrar bakabilirsin.ne önerirsin
Ben'de Şu Ana Kadar 1 Kere Öyle Bir An Yaşadım O An Anladımki Ben Oyuna Doydum Şimdi Dizi/Film İzleme Zamanı 1 Ay Hiç Oyun Oynamadım Full Filmlere Dizilere Gömdüm Kafayı Şimdi'de Oyunlardan Kafayı Kaldıramıyorum Biraz Mola Ver.eskisi gibi eğlenerek oyun oynayamıyorum mafia serisi hayatımda en çok sevdiğim oyun serisi onda da zevk alamıyorum rdr 2 cp2077 tan hiç zevk alamıyorum oyunlara karşı ön yargım var ve bu ön yargıyı nasıl kıracağımı bilmiyorum