CRØXY
80+ Silver
Dahası
20 inç monitörle en küçük sekmeyle 800x600 çözünürlükle GTA oynamak çök zevkliydi.
Değişiyor eğer arkadaşlarımla oynuyorsam halen oynarım lol ve hexxit 2 oynuyoruz.Neden bilmiyorum bilgisayarımda oynadığım 2 oyun var 1 tanesi Minecract (Hypixel) diğeri geoguessr artık eskisi gibi diğer oyunlardan eğlenmiyorum nedense.
Sizde de öyle mi? Hikayeli bir oyuna başlayıp hiç hikayesine odaklanasim gelmiyor.
Hocam o tür hakkında bilgim yok maalesefbende yarım saat olmasada minecraft giriyorum mekaniklere alışmışım artık hiç yeni öğrenesim gelmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2d oyun önerir misin?
Pc de oyun oynarsan kingdom come deliverance kesinlikle tavsiye ederimCanın sagolsun.
vaktim yokki be hocam sabah 6 akşam 6 çalışıyorum 10da uyuyorum. zaten 1 saat yola gidiyor günde 2 saat vaktim ya oluyor ya olmuyorAga Witcher serisine 3 ile girilmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam aslında senin yapman gereken şey oyunlar içinde arayışta olmak senin hissini bende yaşıyorum arada sırada ve eğlendiğim bir oyun bulunca o his kayboluyor istersen senin zevkine göre oyun onerebilirim
Yapacak bir şey yok o zamanvaktim yokki be hocam sabah 6 akşam 6 çalışıyorum 10da uyuyorum. zaten 1 saat yola gidiyor günde 2 saat vaktim ya oluyor ya olmuyor
Ne iş yapıyorsunvaktim yokki be hocam sabah 6 akşam 6 çalışıyorum 10da uyuyorum. zaten 1 saat yola gidiyor günde 2 saat vaktim ya oluyor ya olmuyor
garsonluk hocam. okul harçlığı misaliNe iş yapıyorsun
Sen bitmişin hocam saatine göre iyi para alıyorsun demi yemek ve mola saatin ne kadargarsonluk hocam. okul harçlığı misali
hocam toplam 1 saat mola var 40dk yemek 20dk çay molası şeklinde. 8 saatten sonrası ekstra mesaiye giriyor. 26-27 tl falan bırakıyor ay sonuna doğru. açıkçası parasına değecek iş değil ama asgari ücrete nazaran güzel veriyor diyebilirim.Sen bitmişin hocam saatine göre iyi para alıyorsun demi yemek ve mola saatin ne kadar