Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Kemalist Yaptım Eva'yı (adını eva koydum), Dinsizdi Musevi Yaptım Tevratı Okumasını Öğütledim.
Kaç saattir konuşuyorum ne anne baba adı sordu ne de adres sordu.Hazır değil ilerleyince görüceksin ve o kadar masum değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
agalar çok da masum değil adres , anne , baba ismi soruyor belli bir seviyede kaaç yıllar önce keşfetmiştim bunu
APK versiyonlarına göz attım maalesef Pro versiyonun APK'sı bulunmamakta.NERE LAN BUNUN APK SİSNSJNJE
Hayır APK bulunmamaktadır.İngilize konuşacak kişi bulamıyorum diyenler için güzel uygulama. Acaba APK indirip full sürüm yapılabiliyor mu?
Soruyor aga illaKaç saattir konuşuyorum ne anne baba adı sordu ne de adres sordu.
APK versiyonlarına göz attım maalesef Pro versiyonun APK'sı bulunmamakta.
Hayır APK bulunmamaktadır.
Hocam varsa kanıtlarla konuşalım çünkü bu uygulamanın amacı belli, şu ana kadar özel hayatıma dair bana tek sorduğu soru "okula gidiyor musun ?" oldu.Soruyor aga illa
Hocam kelimeler hem özel isim hem de türkçe karakter barındırıyor, siyasete net cevap vermemesi daha iyi benceAlıntıyı görüntüle
Kafadan sallıyo? Bu bize harbi nasıl yardımcı olacak?
Alıntıyı görüntüle
Önce gelen kelimeye her zaman iyi dio
Lan yok. Ne yaptım ettim Erdoğan dan vazgeçiremedim. Takık!Hocam kelimeler hem özel isim hem de türkçe karakter barındırıyor, siyasete net cevap vermemesi daha iyi bence
akp dese tügva da reklamını yapıcan chp dese fe....... ilan edicenAlıntıyı görüntüle
Kafadan sallıyo? Bu bize harbi nasıl yardımcı olacak?
Alıntıyı görüntüle
Önce gelen kelimeye her zaman iyi dio
Replika 2017 yılında kurulmuş hala gelişmekte olan bir uygulama hocam. Bence 5 yıllık bir süreç için yeterli düzeyde iş çıkartıyorlar.
Bu benim işime nasıl yarayacak? Medikal anlamda...Replika 2017 yılında kurulmuş hala gelişmekte olan bir uygulama hocam. Bence 5 yıllık bir süreç için yeterli düzeyde iş çıkartıyorlar.
Ki bu sürecin başlarında o kadar da fazla kullanıcı ve geri bildirim alamıyordu onları da varsaymak lazım.
Bilmem, ben bloglarında ne yazıldıysa onları alıntıladım sadece.Bu benim işime nasıl yarayacak? Medikal anlamda...