Öneri Artisan mousepadlar hakkında

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,005
Arkadaşlar üst seviye valorant oyuncusuyum. Sıralama kasıyorum. Mousepadim eskidiği için değişme gereği duydum. Biraz araştırdım, artisanın iyi olduğunu duydum. Artisan Zero fx mousepad almayı düşünüyorum yaklaşık 3100tl fiyatı var. İlk sorum fiyatının hakkını veriyormu çünkü bana üst kalite lazım gerçekten. 2. Si desensiz pek istemiyorum ama yinede artisan desensiz ama performansı ön planda diyosanız alacağım. Yoksa desenli farklı modellerede bakabilirim ama artisanı çoğu prof oyuncuda kullanıyor

Arkadaşlar üst seviye valorant oyuncusuyum. Sıralama kasıyorum. Mousepadim eskidiği için değişme gereği duydum. Biraz araştırdım, artisanın iyi olduğunu duydum. Artisan Zero fx mousepad almayı düşünüyorum yaklaşık 3100tl fiyatı var. İlk sorum fiyatının hakkını veriyormu çünkü bana üst kalite lazım gerçekten. 2. Si desensiz pek istemiyorum ama yinede artisan desensiz ama performansı ön planda diyosanız alacağım. Yoksa desenli farklı modellerede bakabilirim ama artisanı çoğu prof oyuncuda kullanıyor
hocam qck L boy al geç fıstık gibi

fx zero soft var bende memnunum para varsa alınabilir

Büçte sınırsız performans önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artisan en üstlerden dimi
zaten piyasada alabileceğin en iyi mousepad markası artisan inceleme videoları var geniş ordan istediğin bir modeli seçebilirsin.

Büçte sınırsız performans önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artisan en üstlerden dimi
bütçe sınırsızsa alınır tabi type 99 ya da zero öneririm kontrol için diğerleri valo cs için çok kaygan taban olarak da soft ya da xsoft al ben soft kullanıyorum

Geri