Neler Yeni

Öneri Artıway Kullanım Rehberi Artıway ile para kazanın

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Evet dostlar bir rehber yapmak istedim hoşgeldiniz.
Artıway internet alışverişlerimizde bize mağazadan mağazaya ve kategoriye göre değişen bonus yüzdesine göre bir bonus veriyor ve bu tutar 30tl'ye ulaşınca hesabımıza çekebiliyoruz gayet güzel bir sistem olmuş ben kullanıyorum ve ilk bonus ödememi aldım başarılı bir şekilde iban'ıma geçti.

Alıntıyı görüntüle
Mağazalara örnek olarak bunlar var
Alıntıyı görüntüleTek yapmamız gereken artıway'den hesap oluşturup alışverişimizden önce artıway'e giriyoruz. Sonrasında ara kısmından alışveriş yapacağımız siteyi buluyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Buradan mağazamızı bulduktan sonrası kolay bonus al diyoruz ve alışverişimizi tamamlıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

https://www.artiway.com.tr/?r=3397718
referans kodum bu bununla kayıt olursanız beni de mutlu edersiniz hepinize iyi günler
tam olarak ne anlamadım açıklar mısın tekrar

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bir ara Oha Diyorum her videoda tanıtırdı :D
Güzel Günlerdi...
:( Old days
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam olarak ne anlamadım açıklar mısın tekrar
Artıway'e üye olup alışverişi yapmadan önce artıwaydan siteyi seçip bonus al diyoruz.
O yönlendirme ile gidince hesabına yaptığın alışveriş tutarı ve sitenin bonus oranına göre bir para geliyor

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
:( Old days
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artıway'e üye olup alışverişi yapmadan önce artıwaydan siteyi seçip bonus al diyoruz.
O yönlendirme ile gidince hesabına yaptığın alışveriş tutarı ve sitenin bonus oranına göre bir para geliyor
bonus al diyince direk o istediğimiz siteye atıyor değil mi ordan alıyoruz ürünü yani

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
mesela 4k lık bir alışveriş yapıcam hepsiburada dan tahmini ne kadar bonus verir nasıl hesaplıyoruz yani
Elektronik ise bonus oranı düşük 0.23
(4000*0,23)/100: 9,20tl ancak bazı ürünlerde de geçersiz oluyor altındaki yeri okumanda fayda var

Son düzenleme:

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
920tl şimdi benim hesabıma mı geliyor? şaka mı bu
İşte teknolijide çoğu geçersiz.
Bir okuman lazım
Ve hesabına geçmesi için 12hafta gibi bir süre var sonra site onaylıyor o zaman hesabına çekebiliyorsun 920tl baya fazla yüksek ihtimalle geçersiz olur o kategori
9,2tl oluyor YÜZDE 0.23 oranında

Son düzenleme:

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
İşte teknolijide çoğu geçersiz.
Bir okuman lazım
Ve hesabına geçmesi için 12hafta gibi bir süre var sonra site onaylıyor o zaman hesabına çekebiliyorsun 920tl baya fazla yüksek ihtimalle geçersiz olur o kategori
nerden okumam lazım öğrenmem için ve sen şuana kadar ne kadar kazandın

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
aga be bu artıway i ilk defa mediakraft ın kanallarından birinde görmeyen varmı ?
Bende mediakrafttan görüp kayıt olmuştum :D O zaman çekiliş yapıyorlardı artıway den ama bir şey alamamıştım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom