Neler Yeni

Aryond V1.3 Monitör güzel midir?

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
Yakın zamanda RX6700XT almayı düşünüyorum, 2K monitör almak istiyorum dolayısıyla. Fiyatına göre iyi midir bu monitör?

TahinPekmez

80+ Silver
Yakın zamanda RX6700XT almayı düşünüyorum, 2K monitör almak istiyorum dolayısıyla. Fiyatına göre iyi midir bu monitör?

32inch bayagi büyük . monster da Türk mali.yerli üretim. ne kadar iyi ne kadar kötü. sen karar ver.

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
32" 1080p biraz piksel saydırmaz mı sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

32inch bayagi büyük . monster da Türk mali.yerli üretim. ne kadar iyi ne kadar kötü. sen karar ver.
2K için ideal diye düşünmüştüm aslında, piksel bozar mı sizce? 32 İnch tabii büyük ama neye göre ölçtüğümüze bağlı sonuçta :))))

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,624
İsim
oğuzhan ege
32" 1080p biraz piksel saydırmaz mı sizce?

2K için ideal diye düşünmüştüm aslında, piksel bozar mı sizce? 32 İnch tabii büyük ama neye göre ölçtüğümüze bağlı sonuçta :))))
2k olayını görmedim hocam yanlış attım onu silemedim.

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
2k olayını görmedim hocam yanlış attım onu silemedim.
Alternatif olarak verebileceğiniz bir monitör var mıdır 2k için? 10.000 TL ye kadar çıkabilirim zorlarsam. IPS tercih ederim mümkün olursa.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,243
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Aoc, Asus, Msi, View, Samsung, Monster, Rampage vs bir çok markanın Curved monitörünü kullandım. Monster V1 ve 1.2`yi beğenmedim bu modelinde iyi olduğunu sanmıyorum.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,624
İsim
oğuzhan ege
Alternatif olarak verebileceğiniz bir monitör var mıdır 2k için? 10.000 TL ye kadar çıkabilirim zorlarsam. IPS tercih ederim mümkün olursa.
malesef bulunamam çünkü tr piyasasında 2k 165 hz ips var mı bilmiyorum bu aralar stoklar çok azalmış gibi trde

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
Aoc, Asus, Msi, View, Samsung, Monster, Rampage vs bir çok markanın Curved monitörünü kullandım. Monster V1 ve 1.2`yi beğenmedim bu modelinde iyi olduğunu sanmıyorum.
Hocam çok fazla marka kullanmışsınız benim için nimetsiniz şuan, zahmet olmazsa minik özet özet markaların kalitelerini kıyaslar mısınız?

Hocam çok fazla marka kullanmışsınız benim için nimetsiniz şuan, zahmet olmazsa minik özet özet markaların kalitelerini kıyaslar mısınız?
Bu modeli sevmeme nedeninizi de yazarsanız çok hoş olur.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,243
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bu modeli sevmeme nedeninizi de yazarsanız çok hoş olur.
Aoc C27G2ZU, Viewsonic VX2719-PC-MHD, Monster Aryond bunların renk kalitesi yeterince iyi değil, fazla karanlık. Parlaklık olarak demiyorum parlaklık olarak sıkıntı yok ama bi karanlık hava var kontrasttan sanırım bu. Rampage Miracle'nin de rengi yine diğerleri gibi tam iyi değil görüntü olarak diğerlerinden bana bir tık daha uygun ama onda da osd ayarı yok gibi bir şey renkleri düzgün ayarlayamıyorsun parlaklık bir tık az. Samsung'un ve Asus'un ucuz ürünleri iyi olmuyor pahalı ürünleri kaliteli, TUF VG27 165hz olanı iyiydi renkleri bir tık daha iyi olsa güzel monitör.
MSI'ın şu ana kadar kötü ürününü görmedim ben G, MAG ve MPG serilerinin kullandım adamlar yapıyor bu işi.
Yukarıda ki tüm modellerde ghosting kesinlikle var MSI, Asus, Samsung'da bile var diğerlerinde daha şiddetli. Ghosting benim için sıkıntı değil ama bazı insanları rahatsız edebiliyor tıpkı deniz ya da araba tutulması gibi. Bu tarz bir problem yoksa alınıp VA panel kullanılabilir. Şahsen Curved alacaksam MSI alırım onun dışında başka Curved almam yerine IPS tercih ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,084
Üyeler
164,432
Son üye
Parola505
Top Bottom