Arzalı Leptop Satış Önerisi

pyspars

80+
Reaksiyon skoru
0
bilgisayar monster tulpar t7 20.3
ekran kartı 3060
ram 16
hafıza 2 TB
dahili hafıza 500 GB
YARDIM edin şimdi elimde böyle bir leptop var leptop normal kullanışta kasma donma yaşamıyor ama yük altına girdiğinde 30 FPS sabitleniyor ben bu bilgisayarı 5 tamirciye 2 defa da monseter servisine yolladım kimse çözemedi en sonunda servis ANAKART bozuk deyip değiştirilmesi gerektiğini söyledi ve 20k para istediler ben bu leptoptan gerçekten sıkıldım şimdi böyle bozuk hali mi satayım satsam ne kadr eder yoksa tamir ettirip mi satsam o durumda ne eder sizce ne yapmam gerekiyor lütfen bir yol önerin

bilgisayar monster tulpar t7 20.3
ekran kartı 3060
ram 16
hafıza 2 TB
dahili hafıza 500 GB
YARDIM edin şimdi elimde böyle bir leptop var leptop normal kullanışta kasma donma yaşamıyor ama yük altına girdiğinde 30 FPS sabitleniyor ben bu bilgisayarı 5 tamirciye 2 defa da monseter servisine yolladım kimse çözemedi en sonunda servis ANAKART bozuk deyip değiştirilmesi gerektiğini söyledi ve 20k para istediler ben bu leptoptan gerçekten sıkıldım şimdi böyle bozuk hali mi satayım satsam ne kadr eder yoksa tamir ettirip mi satsam o durumda ne eder sizce ne yapmam gerekiyor lütfen bir yol önerin
butcen varsa yeni laptop al. bu laptop artik sana tat vermez olmuş. ya da sistem toplayabilirsin. ha butcen yoksada mecbur tamire verecen.

butcen varsa yeni laptop al. bu laptop artik sana tat vermez olmuş. ya da sistem toplayabilirsin. ha butcen yoksada mecbur tamire verecen.
yenisini alcamda bunu tamir ettirip mi satayım yoksa bu hali ile satılır mı

yenisini alcamda bunu tamir ettirip mi satayım yoksa bu hali ile satılır mı
bu hali ile alan olurmu fiyat az koyarsan veya satıcılara satrsan alan olur. tamir için acele etme kenarda dursun böyle. yeni sistem/laptop aldiktan sonra elin rahatlayinca o zaman düşün şimdilik beklet kenarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,891
Üyeler
198,002
Son üye
Power59
Geri