Neler Yeni

Aşağıdaki ramleri almayı düşünüyorum bilgisayarımda sıkıntı olurmu?

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
olmaz

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Hocam 16 GB RAM yapmanızı öneririm ancak bu sisteme çok da iyi RAM takmanıza gerek yok açıkçası. Şuan bulunan RAM'in aynısından bir tane daha almanız yetecektir.

rookie27

80+ Gold
Neo Forza alabilirsiniz 8*2 şeklinde 700/800 TL arası bir paraya gelir çipleri kalitelidir.

Kalan 200 TL ile anakartınızı yükseltebilirsiniz 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o sisteme 16 GB RAM çok da lazım değil. 8 GB RAM'de işinizi görür.
O sistemle ne alakası var genel anlamda bütün sistemlerde özellikle AMD için çift kanal 16 ram şart gibi bir şey

locatelli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
efe
Neo Forza alabilirsiniz 8*2 şeklinde 700/800 TL arası bir paraya gelir çipleri kalitelidir.

O sistemle ne alakası var genel anlamda bütün sistemlerde özellikle AMD için çift kanal 16 ram şart gibi bir şey
Kesinlikle zaten ramler çok sorun çıkartan bileşenler değildir.Neo Forza ram modelleri tam f/p ürünü.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre

Hocam evet şart gibi bir şey ama şimdi şöyle düşünün eşeğe altın semer taksanız eşek gene eşektir ama ata düzgün bir eyer vurun daha iyi kullanırsınız. Eğer masraf yapmak istiyorsanız yukarıda arkadaş önermiş onu alabilirsiniz.

rookie27

80+ Gold
Hocam evet şart gibi bir şey ama şimdi şöyle düşünün eşeğe altın semer taksanız eşek gene eşektir ama ata düzgün bir eyer vurun daha iyi kullanırsınız. Eğer masraf yapmak istiyorsanız yukarıda arkadaş önermiş onu alabilirsiniz.
Arkadaşın sistemi öyle kötü değil en azından essek gibi şeyler kesinlikle diyemeyiz.
Burada 16 rami 32 ram yapmak diye bir konu açsanız haklıydıniz ama 8 ram yetersiz ben kendim bizzat 8 ram kullanıyorum 1 hafta içinde 16 yapacağım 8ram de drop ve stabilize çok daha kötü. Ayrıca arkadaşın Valorant oynadığını düşünün 8 ram ile 16 ram arasında Valorantta 15/25 FPS arası fark ediyor bütçesi de varken her şekilde almalı.

Top Bottom