Neler Yeni

Asansörler ile ilgili merak ettikleriniz

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,166
İsim
Abdullah Aydoğdu
Asansör tam düşecekken 10 santim kala zıplarsak hayatta kalır mıyız?

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
20 yıldır aynı binadayım halatı değiştirdiklerini ne duydum ne de gördüm asansörde her zaman çıkarken halatın ne zaman kopacağını düşünürüm her kullandığımda aha birazdan kopacak diye bir hisse kapılıyorum :D bunların denetlemesi yapılıyor mu?
Her yıl denetleme yapılır, ona göre "kırmızı", "sarı", "mavi" veya "yeşil" etiketlerinden birisi verilir.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
15-20 yılda bir değişmesi önerilir.

Hidrolik ile çalışan halatsız asansörler var. Ancak halatlı olmasının sebebi, kabin aşağıya inerken arkadaki ağırlığın motor ile yukarı çıkması. Böyle olunca denge sağlanıyor, biri inerken biri çıkıyor.

Kalmak derken yaşamak mı?

Evet.

Katlanır dediğiniz nasıl bilmiyorum veya ben anlamadım. Eğer açtığınızda durursa kapatıp tekrar çalıştırabilirsiniz.
Hocam şimdi asansörde giderken ara katlarda filan durmaması için özel bir taktik var mı biz de insanız bazen salıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her yıl denetleme yapılır, ona göre "kırmızı", "sarı", "mavi" veya "yeşil" etiketlerinden birisi verilir.
Bir de hocam asansör düşerken biz düşmüyoruz ya eğer asansör bizden ağırsa asansörün tepesini delip havada kalmamız mümkün mü?

Top Bottom