Eğer sahibi bizi arayıp da parasını, anahtarını veya bir eşyasını düşürdüğünü söyleyip çıkartmamızı istemiyorsa bulduğumuzda cepliyoruz. Çoğunlukla 50 kuruş, 1 lira falan çıkıyor ancak zamanında ustama 50 TL çıkmıştıKimse kapı boşluğundan düşen para ya da takıları cepleyip ceplemediğinizi sormamış ben sormak istiyorum kapıcıya mı teslim ediyorsunuz yoksa cebe mi atıyorsunuz?
Asansörün halatı koptu diyelim üst katlarda aşağı doğru düşüyoruz içinde. tam düşmeye yakın yerden son gücümüzle zıplasak asansör yere çakılsa biz o esnada zarar görürmüyüz.Merhaba. Bu konumda asansörler ile ilgili merak ettiğiniz soruları elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım. Aşağıya yazabilirsiniz.
Bununla ilgili bir ustamın anısı var. Motor değiştirdikten sonra asansörün kapısı açıkken aşağı çakıldılar. Tam düşmeden zıplamalarına rağmen bellerinde kırıklar olmuştu.Asansörün halatı koptu diyelim üst katlarda aşağı doğru düşüyoruz içinde. tam düşmeye yakın yerden son gücümüzle zıplasak asansör yere çakılsa biz o esnada zarar görürmüyüz.
asansördeki halatların taşıma kapasitesi nedir?Merhaba. Bu konumda asansörler ile ilgili merak ettiğiniz soruları elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım. Aşağıya yazabilirsiniz.
Zaten bu mantık yanlış. Uçak düşerken son anda zıplamak gibi bir şey.Bununla ilgili bir ustamın anısı var. Motor değiştirdikten sonra asansörün kapısı açıkken aşağı çakıldılar. Tam düşmeden zıplamalarına rağmen bellerinde kırıklar olmuştu.
Bende 1 kere kalmıştım o zamandan beri pek tercih etmiyorumAsansörde kalma olasılığım nedir ben hep korkuyorum o yüzden binmiyorum
Ama işe yarıyormuş biraz değilmiBununla ilgili bir ustamın anısı var. Motor değiştirdikten sonra asansörün kapısı açıkken aşağı çakıldılar. Tam düşmeden zıplamalarına rağmen bellerinde kırıklar olmuştu.
Halata göre değil kabinin büyüklüğü ve ağırlık baretlerinin sayısına göre değişir.asansördeki halatların taşıma kapasitesi nedir?
EvetAma işe yarıyormuş biraz değilmi
Oluşabilecek şeye göre değişir. Örneğin hareket ederken halat kopma ihtimali yoktur, ancak basit bir elektrik dalgalanması veya elektrik arızasından dolayı durabilir.Asansörde kalma olasılığım nedir ben hep korkuyorum o yüzden binmiyorum
evrim ağacının bu konu hakkomda bir videosu var izlemeni öneririmAsansörün halatı koptu diyelim üst katlarda aşağı doğru düşüyoruz içinde. tam düşmeye yakın yerden son gücümüzle zıplasak asansör yere çakılsa biz o esnada zarar görürmüyüz.
Tesekkurler adaşevrim ağacının bu konu hakkomda bir videosu var izlemeni öneririm