Aşayan Varmı

Ben hayatımda hiç uşaklı birini görmedim bence uşak diye bir yer yok

Ben hayatımda hiç uşaklı birini görmedim bence uşak diye bir yer yok
350 bin nüfuslu burası. Guzel yer, kucuk sirkulasyon yok, yani istanbulda 3+1 ede 40 bin tl kira oduyorsan burada carşiya yakin evimiz var 10 12 bin tl kiraya verilir su an versek. Ve insanlar hala cok pahali diye sikayet ediyor. Ulan istanbulda yasasan 30 50 bin tl arasi verecen sacma sacma acitasyon yapiyorlar kucuk sehir daha ekonomik oluyor

Şaşırtıcı şekilde sınıfımda uşaklı var,var mı sormamı istediğin bir şey

Full evden çalışılabilir olsa böyle şehirlerde yaşayacağım gerçekten.

1 sene eşmede yaşadım sonra denizliye taşındık çivrile uşağa daha yakın ama nedense çivril ama uşak merkeze daha yakın denizliye göre
Esmemnin koyunde cocuklugum gecti, genelde ilce ve koyde yasadim. Sehirden uzak buyudum simdi sehirdeyim ilki sehir okulunda okumamisim koy okullarindaki cocuklar cok cok iyiydi okulun ekonomiside o zaman sehir okullarina gore cok iyiydi ve cok buyuktu

Esmemnin koyunde cocuklugum gecti, genelde ilce ve koyde yasadim. Sehirden uzak buyudum simdi sehirdeyim ilki sehir okulunda okumamisim koy okullarindaki cocuklar cok cok iyiydi okulun ekonomiside o zaman sehir okullarina gore cok iyiydi ve cok buyuktu
eşme de köy denilebilir bence hocam

Uçakta yaşayan var mı diye okudum 😂 Konuya döncek olursam, şuana kadar uşakta yayaşan hiç birine denk gelmedim nedense, ne sosyal ortamlarda nede realde.

Uşak garip bir yer şuana kadar hiç uşaklı birini görmedim karadelik gibi bişey bu şehir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,551
Üyeler
183,444
Son üye
hermes_01
Geri