- Bütçe
- 270
8GB 3000MHZ CL16 1.2V Asboard Freezemod bir RAM bende var hazır sistem içinde geldi ben 16 gb yapmak istiyorum ama ram başka yerde 2. el bile yok ne yapmalıyım bide ram hiçbiryerde olmadığı için bi miktar pahalı olurmu
Nereden aldın8GB 3000MHZ CL16 1.2V Asboard Freezemod bir RAM bende var hazır sistem içinde geldi ben 16 gb yapmak istiyorum ama ram başka yerde 2. el bile yok ne yapmalıyım bide ram hiçbiryerde olmadığı için bi miktar pahalı olurmu
Birebir aynısını almak yerine uyumlu bir ram alabilirsiniz.8GB 3000MHZ CL16 1.2V Asboard Freezemod bir RAM bende var hazır sistem içinde geldi ben 16 gb yapmak istiyorum ama ram başka yerde 2. el bile yok ne yapmalıyım bide ram hiçbiryerde olmadığı için bi miktar pahalı olurmu
Birebir aynısını almak yerine uyumlu bir ram alabilirsiniz.
Knk hazır sistem n11den 5 ay. Önce pcyi aldımNereden aldın
Nasıl uyumlu olduğunu anlicamBirebir aynısını almak yerine uyumlu bir ram alabilirsiniz.
Nasıl uyumlu olduğunu anlicamBirebir aynısını almak yerine uyumlu bir ram alabilirsiniz.
Chip seti ve w değeri de olması gerekiyorCl değeri ve frekans değeri aynı olan başka bir ram alabilirsin.
Chip setini nasıl öğrenebilirimChip seti ve w değeri de olması gerekiyor
Uyumsuzluk olursa PC açılmama sorunu vs olur, FPS düşmesinin onunla bir alakası olmaz.toptan kit başak ram al bence sonra uyumsuzluk sorunları fps düşüşü felen yaşama
test ler var donma takılma fps düşüşü pc alçılmaması mavi ekran gibi gibiUyumsuzluk olursa PC açılmama sorunu vs olur, FPS düşmesinin onunla bir alakası olmaz.