Neler Yeni

ASCR ve ELMB kullanılmalı mı?

Meddmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Emin DEDEMEN
Çoğunlukla Steam PUBG oynuyorum ve açıkken sanki monitör titriyor gibi oluya ELMB 1ms olmasını mı sağlıyor bilmiyorum ama ELMB sizce açık mı kapalı mı olmalı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğunlukla Steam PUBG oynuyorum ve açıkken sanki monitör titriyor gibi oluya ELMB 1ms olmasını mı sağlıyor bilmiyorum ama ELMB sizce açık mı kapalı mı olmalı?
ASUS ROG STRIX XG249CM var

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
ben csgo oynarken elmb açıyorum adaptive sync falan kapatıroum en temizi öyle sende dene

Meddmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Emin DEDEMEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
etkisi oluyo mu gerçekten

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
redditte aşırı iyi sağlam bir makelede ms hesabıyla yapılmış testlerde ınput lag yaptığı açık net görünüyor zaten.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
ASCR kullanmak mantıklı değil. Film falan izlerken kullanabilirsin. Amacı ise siyah ekrana geldiğinde parlaklığı düşürerek ve tam tersi yani parlak alanda parlaklığı yükselterek yüksek kontrast değeri almanı hedefliyor ancak oyun için uygun bir teknoloji değil. Zaten normal koşullarda da sağlıklı çalışmıyor pek.

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
etkisi oluyo mu gerçekten
Bu tür oyunlarda kılçıksız oynamak en mantıklısı. Açacaksan elmb aç geri kalan her şey kapalı olsun. İşin özü bu. İnputlag diye bir şey var çünkü. Oynadığın ms de etkili tabi de. Yani 120ms ile oynnuyorsan bunların hiç önemi kalmıyor tabi :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,353
Üyeler
167,957
Son üye
rilace0706
Top Bottom