hocam o konuda kendimi başarılı buluyorum alkol de tüketen biriyim ama her şeyin dozunu ayarlayabiliyorum sanmıyorum günde 1 pakete filan geceçeğimiZarar verip vermeyeceğini bilemem fakat haftada 1 paket içerken bir anda kendini günde 2 paket içerken bulabilirsin
Son yazdığın cümle çok tehlikeli acil bırak yoksa sen de onlara dönüşürsüniçenler varken bence çok da etkilemez diye düşünüyorum
dün yeni paket aldım şunu bitirp devamını getirmiyorum ozaman büyük lafı dinlemek lazımArkadaş ortamına bakılıp sigaraya başlanmaz. İçmek zorunda değilsin açıkçası. Sen ona 1 paket diye başlarsın sonra günde 1 paket olur o. Hiç girmeyin böyle saçma işlere.
Yol yakınken geri dönmen en iyisi. Sigaraya başlayanların neredeyse hepsi zaten senin gibi haftada 1 paket içerim kafasındalardıdün yeni paket aldım şunu bitirp devamını getirmiyorum ozaman büyük lafı dinlemek lazım
26 yaşindayim.sigara ergenken biraz içtim gereksiz buldum sonra alkol içtim baya.kafasi güzeldir.ama etkisi sabah geçer hayatin boş olduğunu anlarsin cebinden para çıkar.yani hepsi gereksiz.geleceğini düşünüyorsan gereksiz harcamalardan vazgeçin.arkadaşlar sigara kullanan biri değilim arkadaş ortamında ya da alkol ortamında alıyor haftada bir paket filan içmek sizce çok fazla zarar verir mi günde 1-2 paket içenler varken bence çok da etkilemez diye düşünüyorum
Haftada 1 kere bile içsen zarardır. Kendini böyle avutabilirsin. Bir bakmışsın günlük 2 paket içiyorsun.arkadaşlar sigara kullanan biri değilim arkadaş ortamında ya da alkol ortamında alıyor haftada bir paket filan içmek sizce çok fazla zarar verir mi günde 1-2 paket içenler varken bence çok da etkilemez diye düşünüyorum