Neler Yeni

asddsaasdsdaasdasd

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Zarar verip vermeyeceğini bilemem fakat haftada 1 paket içerken bir anda kendini günde 2 paket içerken bulabilirsin :D

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zarar verip vermeyeceğini bilemem fakat haftada 1 paket içerken bir anda kendini günde 2 paket içerken bulabilirsin :D
hocam o konuda kendimi başarılı buluyorum alkol de tüketen biriyim ama her şeyin dozunu ayarlayabiliyorum sanmıyorum günde 1 pakete filan geceçeğimi

ESTAROSSA58

80+ Bronze
dostum sordugun sorunun cevabı net ve tek sana zarar verir ama nekadar bunu kimse bilemez

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Arkadaş ortamına bakılıp sigaraya başlanmaz. İçmek zorunda değilsin açıkçası. Sen ona 1 paket diye başlarsın sonra günde 1 paket olur o. Hiç girmeyin böyle saçma işlere.

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaş ortamına bakılıp sigaraya başlanmaz. İçmek zorunda değilsin açıkçası. Sen ona 1 paket diye başlarsın sonra günde 1 paket olur o. Hiç girmeyin böyle saçma işlere.
dün yeni paket aldım şunu bitirp devamını getirmiyorum ozaman büyük lafı dinlemek lazım

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
dün yeni paket aldım şunu bitirp devamını getirmiyorum ozaman büyük lafı dinlemek lazım
Yol yakınken geri dönmen en iyisi. Sigaraya başlayanların neredeyse hepsi zaten senin gibi haftada 1 paket içerim kafasındalardı :)

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Alınma ama arkadaş ortamı diye sigaraya başlayanlara patlayarak gülüyorum.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Onur
arkadaşlar sigara kullanan biri değilim arkadaş ortamında ya da alkol ortamında alıyor haftada bir paket filan içmek sizce çok fazla zarar verir mi günde 1-2 paket içenler varken bence çok da etkilemez diye düşünüyorum
26 yaşindayim.sigara ergenken biraz içtim gereksiz buldum sonra alkol içtim baya.kafasi güzeldir.ama etkisi sabah geçer hayatin boş olduğunu anlarsin cebinden para çıkar.yani hepsi gereksiz.geleceğini düşünüyorsan gereksiz harcamalardan vazgeçin.

MYSTIC

80+ Silver
Arkadaş ortamı neymiş la
Hiç bulaşma o işlere.Hem zarar verir tabii ki sonuçta sigara.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
arkadaşlar sigara kullanan biri değilim arkadaş ortamında ya da alkol ortamında alıyor haftada bir paket filan içmek sizce çok fazla zarar verir mi günde 1-2 paket içenler varken bence çok da etkilemez diye düşünüyorum
Haftada 1 kere bile içsen zarardır. Kendini böyle avutabilirsin. Bir bakmışsın günlük 2 paket içiyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,770
Üyeler
161,491
Son üye
v123
Top Bottom