asddsaasdsdaasdasd

Zarar verip vermeyeceğini bilemem fakat haftada 1 paket içerken bir anda kendini günde 2 paket içerken bulabilirsin :D

Zarar verip vermeyeceğini bilemem fakat haftada 1 paket içerken bir anda kendini günde 2 paket içerken bulabilirsin :D
hocam o konuda kendimi başarılı buluyorum alkol de tüketen biriyim ama her şeyin dozunu ayarlayabiliyorum sanmıyorum günde 1 pakete filan geceçeğimi

dostum sordugun sorunun cevabı net ve tek sana zarar verir ama nekadar bunu kimse bilemez

Arkadaş ortamına bakılıp sigaraya başlanmaz. İçmek zorunda değilsin açıkçası. Sen ona 1 paket diye başlarsın sonra günde 1 paket olur o. Hiç girmeyin böyle saçma işlere.

Arkadaş ortamına bakılıp sigaraya başlanmaz. İçmek zorunda değilsin açıkçası. Sen ona 1 paket diye başlarsın sonra günde 1 paket olur o. Hiç girmeyin böyle saçma işlere.
dün yeni paket aldım şunu bitirp devamını getirmiyorum ozaman büyük lafı dinlemek lazım

dün yeni paket aldım şunu bitirp devamını getirmiyorum ozaman büyük lafı dinlemek lazım
Yol yakınken geri dönmen en iyisi. Sigaraya başlayanların neredeyse hepsi zaten senin gibi haftada 1 paket içerim kafasındalardı :)

Alınma ama arkadaş ortamı diye sigaraya başlayanlara patlayarak gülüyorum.

arkadaşlar sigara kullanan biri değilim arkadaş ortamında ya da alkol ortamında alıyor haftada bir paket filan içmek sizce çok fazla zarar verir mi günde 1-2 paket içenler varken bence çok da etkilemez diye düşünüyorum
26 yaşindayim.sigara ergenken biraz içtim gereksiz buldum sonra alkol içtim baya.kafasi güzeldir.ama etkisi sabah geçer hayatin boş olduğunu anlarsin cebinden para çıkar.yani hepsi gereksiz.geleceğini düşünüyorsan gereksiz harcamalardan vazgeçin.

Arkadaş ortamı neymiş la
Hiç bulaşma o işlere.Hem zarar verir tabii ki sonuçta sigara.

arkadaşlar sigara kullanan biri değilim arkadaş ortamında ya da alkol ortamında alıyor haftada bir paket filan içmek sizce çok fazla zarar verir mi günde 1-2 paket içenler varken bence çok da etkilemez diye düşünüyorum
Haftada 1 kere bile içsen zarardır. Kendini böyle avutabilirsin. Bir bakmışsın günlük 2 paket içiyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,983
Üyeler
199,258
Son üye
sillllllaa

Geri