asdfdfssdffdasafds

O verdiğin 2 kilonun sebebi alkol değildir. Vücudunun normal kilo alıp vermesi ile alakalıdır. Eğer devamlı olarak alkol alırsan kilo vermez kilo alırsın ancak devamlı olarak aldığın alkol yeme/içmene engel oluyorsa işte o zaman kilo kaybı yaşarsın.
Ancak devamlı sigara kullanımında kilo kaybı söz konusudur.

2 günde kilo verilmez

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
2 günde kilo verilmez
tartıda giden nedir hocam ozaman aynı vakitlerde tartılmıştım
O verdiğin 2 kilonun sebebi alkol değildir. Vücudunun normal kilo alıp vermesi ile alakalıdır. Eğer devamlı olarak alkol alırsan kilo vermez kilo alırsın ancak devamlı olarak aldığın alkol yeme/içmene engel oluyorsa işte o zaman kilo kaybı yaşarsın.
Ancak devamlı sigara kullanımında kilo kaybı söz konusudur.
sürekli almıyorum alkol sigara da kullanmıyorum da kilo verdiriyorsa bi düşüneyim :D

tartıda giden nedir hocam ozaman aynı vakitlerde tartılmıştım

sürekli almıyorum alkol sigara da kullanmıyorum da kilo verdiriyorsa bi düşüneyim :D
Su atmışsınızdır. Vücut alkolü atmak için çok su kullanır kısaca.

Temelinde şeker olan alkoller kilo verdirmez ancak alkolün hücre yıkımına etkisi vardır. Lakin 2 kilo muhtemelen su kaybından kaynaklanıyordur.

3-4 gün önce mezuniyet partimiz vardı alkol aldım o günden önce 65 kilolarda takılırdım o günden beri 63 ü gördüm yemem vesaire aynı niye bi anda kilo vermiş olabilirim bir de daha fazla su içmeye başladım bu anlık kilo veriminin zararı olur mu
Çişini çok yaparsın,çok su kaybedersin,bağıraklarında hızlı çalışır demekki içinden 2 kilo kadar tuvalete gitmiş dostum,normal olabilir.

3-4 gün önce mezuniyet partimiz vardı alkol aldım o günden önce 65 kilolarda takılırdım o günden beri 63 ü gördüm yemem vesaire aynı niye bi anda kilo vermiş olabilirim bir de daha fazla su içmeye başladım bu anlık kilo veriminin zararı olur mu
Alkol ve türleri vücuttan su attırır sık kullanılmaz ise

Geri