bu arada üç kuruştan kaçma pil değişimi yaptıracaksan orijinal apple servise yaptır dandik telefonculara yapma telefonu çöp ediyorlar tam anlamıyla yada fppro gibi bilinmiş tanınmış yerler var onlara yaptır cihazın hiç olmasıniPhone XS Max'imin pil sağlığı 6 yıldır pili değişmediği için oldukça düşük, günün çeyreğini bile çıkarmıyor. Telefonun bataryasını 3500 TL'ye değiştirip kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa 10K civarı bir android telefon alsam daha mı memnun kalırım? Telefonu discord youtube twitch whatsapp gibi günlük işler için kullanıyorum, kamerasını yılda 3 kere falan kullanıyorum. Oyun oynamıyorum, oynamam da.
ATTAN inip Eşeğe binsin diyorsunA35 memnun eder.
Xs max eskidi artık.bu arada üç kuruştan kaçma pil değişimi yaptıracaksan orijinal apple servise yaptır dandik telefonculara yapma telefonu çöp ediyorlar tam anlamıyla yada fppro gibi bilinmiş tanınmış yerler var onlara yaptır cihazın hiç olmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
ATTAN inip Eşeğe binsin diyorsun
A35 o kadar kötü değil.bende xs max kullanıyorum eğer belirttiğin şekilde bir kullanım yolu izliyorsan ver parayı bataryayı yenile 10 bine alacağın bir telefonun performansından memnun kalmayacağının garantisini verebilirsin
bence kullan hocam bir kaç sene daha gider hiç fazla para kaçırmaya gerek yok devir tasarruf devri tamir en iyi tasarrufturiPhone XS Max'imin pil sağlığı 6 yıldır pili değişmediği için oldukça düşük, günün çeyreğini bile çıkarmıyor. Telefonun bataryasını 3500 TL'ye değiştirip kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa 10K civarı bir android telefon alsam daha mı memnun kalırım? Telefonu discord youtube twitch whatsapp gibi günlük işler için kullanıyorum, kamerasını yılda 3 kere falan kullanıyorum. Oyun oynamıyorum, oynamam da.
evet o kadar kötü değil çok kötü aldık telefon benim olsa ikiye bölerdim hem de xs maxten geçecek adam attan eşeğe değil resmen eşek yavrusuna binecekA35 o kadar kötü değil.
Reis A55-S22 üstü alabileceksen al alamazsan tamir ettir XS MAX iş yapariPhone XS Max'imin pil sağlığı 6 yıldır pili değişmediği için oldukça düşük, günün çeyreğini bile çıkarmıyor. Telefonun bataryasını 3500 TL'ye değiştirip kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa 10K civarı bir android telefon alsam daha mı memnun kalırım? Telefonu discord youtube twitch whatsapp gibi günlük işler için kullanıyorum, kamerasını yılda 3 kere falan kullanıyorum. Oyun oynamıyorum, oynamam da.
Uygulama desteği kesildiğinde ne yapacak konu sahibi? A35 yine 4 sene daha güncelleme alacak. Ve cidden kötü değil a35. A serisi diye kötülemeyin.bence kullan hocam bir kaç sene daha gider hiç fazla para kaçırmaya gerek yok devir tasarruf devri tamir en iyi tasarruftur
evet o kadar kötü değil çok kötü aldık telefon benim olsa ikiye bölerdim hem de xs maxten geçecek adam attan eşeğe değil resmen eşek yavrusuna binecek
knk arkadaşım iphone 8 kullanıyor gözünü seveyim 10k ya alacağın her hangi bir android telefondan daha iyidir xs maxXs max eskidi artık.
aradığım yorum çünkü daha altı tatmin etmeyecekReis A55-S22 üstü alabileceksen al alamazsan tamir ettir XS MAX iş yapar
iPhone fanboyu olmaya gerek yok. A35 kullananlar olumlu yorumlar yazıyorlar.knk arkadaşım iphone 8 kullanıyor gözünü seveyim 10k ya alacağın her hangi bir android telefondan daha iyidir xs max
Aynen kral ios bambaşka.knk arkadaşım iphone 8 kullanıyor gözünü seveyim 10k ya alacağın her hangi bir android telefondan daha iyidir xs max
aradığım yorum çünkü daha altı tatmin etmeyecek