asetto Corsa alinir mi forza 4 var

shally

80+
Reaksiyon skoru
15
indirimli oyun suan 15tl alip almamak arasinda kaldim guzel mi oyun

Assetto Corsa Direksiyon seti varsa iyidir.
200 saate yakın oynama sürem var Assetto'da.

Eğer 900 derece Dfgt tarzı bir direksiyon seti varsa, Nurburgring tarzı yollarda Online çok zevkli oluyor.

Forza Horizon 4 klavye ile de oynanabilir.

Assetto Corsa Direksiyon seti varsa iyidir.
200 saate yakın oynama sürem var Assetto'da.

Eğer 900 derece Dfgt tarzı bir direksiyon seti varsa, Nurburgring tarzı yollarda Online çok zevkli oluyor.

Forza Horizon 4 klavye ile de oynanabilir.
direksiyon yok ama

Siz bilirsiniz, ben bir şey diyemem🙂

Assetto Corsa direksiyon seti olmadan çok keyif vermiyor. Oyun tam olarak bir simülasyon olduğu için eğer direksiyon setiniz yoksa bence almayın. Benim kendi fikrim.

Assetto Corsa direksiyon seti olmadan çok keyif vermiyor. Oyun tam olarak bir simülasyon olduğu için eğer direksiyon setiniz yoksa bence almayın. Benim kendi fikrim.
oyunu alicam da ilerde direksiyon seti almayi dusunuyorum zaten orda kullanirim baya ucuz zaten suan ama kac gb iniyor onu ogrenebilir miyim nekadar internet kullaniyor

oyunu alicam da ilerde direksiyon seti almayi dusunuyorum zaten orda kullanirim baya ucuz zaten suan ama kac gb iniyor onu ogrenebilir miyim nekadar internet kullaniyor
Oyunun sayfasında kaç GB olduğu yazar ama genelde o sayı kaç GB indirdiğini göstermez. Oyunu satın alıp indirmeye başlamadan da kaç GB indirdiğini göremezsiniz.

14 gb inidiro
1649838715373.png

Geri