direksiyon yok amaAssetto Corsa Direksiyon seti varsa iyidir.
200 saate yakın oynama sürem var Assetto'da.
Eğer 900 derece Dfgt tarzı bir direksiyon seti varsa, Nurburgring tarzı yollarda Online çok zevkli oluyor.
Forza Horizon 4 klavye ile de oynanabilir.
steamda kac gb iniyor pekiSiz bilirsiniz, ben bir şey diyemem![]()
oyunu alicam da ilerde direksiyon seti almayi dusunuyorum zaten orda kullanirim baya ucuz zaten suan ama kac gb iniyor onu ogrenebilir miyim nekadar internet kullaniyorAssetto Corsa direksiyon seti olmadan çok keyif vermiyor. Oyun tam olarak bir simülasyon olduğu için eğer direksiyon setiniz yoksa bence almayın. Benim kendi fikrim.
Oyunun sayfasında kaç GB olduğu yazar ama genelde o sayı kaç GB indirdiğini göstermez. Oyunu satın alıp indirmeye başlamadan da kaç GB indirdiğini göremezsiniz.oyunu alicam da ilerde direksiyon seti almayi dusunuyorum zaten orda kullanirim baya ucuz zaten suan ama kac gb iniyor onu ogrenebilir miyim nekadar internet kullaniyor
bunu biliyorum da suan ugrasmak istemedimOyunun sayfasında kaç GB olduğu yazar ama genelde o sayı kaç GB indirdiğini göstermez. Oyunu satın alıp indirmeye başlamadan da kaç GB indirdiğini göremezsiniz.
O zaman bir şey diyemeyiz.bunu biliyorum da suan ugrasmak istemedim![]()
14 gb inidirooyunu alicam da ilerde direksiyon seti almayi dusunuyorum zaten orda kullanirim baya ucuz zaten suan ama kac gb iniyor onu ogrenebilir miyim nekadar internet kullaniyor
tesekkur ederim14 gb inidiroAlıntıyı görüntüle