Öncelikle content manager indir kral sonra ngg nin internet sitesinden harita ve araba modlarını indirip content manager üzerinden kur ve sunucularımızdan istediğin sunucuya girebilirsinasetto corsada ngg araçları ile oynamak istiyorum online nasıl oynanır
deneyeceğim teşekkürlerÖncelikle content manager indir kral sonra ngg nin internet sitesinden harita ve araba modlarını indirip content manager üzerinden kur ve sunucularımızdan istediğin sunucuya girebilirsin
ben dpc de oynuyorum arada youtubedan bir arkadaşın videosunu izleyerek yapmıştım direksiyon ayarları falanda göstermişti kullanacaksanızasetto corsada ngg araçları ile oynamak istiyorum online nasıl oynanır
dpc kurdum ama ngg nin araçları daha kaliteli özenli yapılmış o yüzden ngg kurmak istedimben dpc de oynuyorum arada youtubedan bir arkadaşın videosunu izleyerek yapmıştım direksiyon ayarları falanda göstermişti kullanacaksanız
Trafik araçlarıda lazım. Sİteside vardır. Dpc olsa bilirdim ama ngg yi hiç bilmiytorumtrafik için bir şey indirmeme gerek varmı