Neler Yeni

Asgari ücret kaç olmalı (2021)

Asgari ücret

• Oy kullanan toplam üye
    35
  • Anket kapatıldı .

firatbey

80+ Silver
Ortalama bir kira [istanbul için] ortalama....................................................1000 TL
ortalama 2 çocuğun ve anne babanın masrafları ayda ortalama:......500 TL
mutfak masrafları ortalama................................................................................400 TL
elektrik su doğal gaz.............................................................................................600 TL
kredi borcu yada her hangi bir borç ayda....................................................300 TL
ortalama bir internet............................................................................................50 TL
eğer arabası varsa benzin gaz yada mazot parası aylık ortalama......60 TL
................................................................................................................................+------------
2910 TL yani en az 3200 felan olması lazım
söylediklerimden yazmadığım yada fiyatını yüksek söylediğim bir şey varsa uyarın düzeltiyim

Asgari ücretle çalışıyorsan kredi çekmeyeceksin bu kadar basit.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

firatbey

80+ Silver
para bittiğinde ne yapacak

Gereksiz şeylere para harcamazsa bitmez parası. Çok insan tanıyorum asgari ücretle çalışıyor adam telefonu iphone ayakkabısı nike,adidas. İPhone alma da GM al nike giyme de kinetix giy markasız ayakkabı giy. İnsanlar gösteriş meraklısı olmasa o para en baba yeter hepsine.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Tahmin ediyorum
2700-2800 TL Arasında olur
Ama en az 3000TL olmalı

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Asgari ücret 4-5K olsun diyen dostlarıma şunu söylemek istiyorum. Asgari ücret (minimum wage) dediğimiz şey zaten vasıfsız, hiçbir işten anlamayan bireylerin aldığı maaştır. Adı üstüne asgari. Fakat ülkemizde durum asgari ücretin ne kadar olup olmadığı değil, asgari ücretle çalışmaması gereken insanların asgari ücrete mahkum edilmesidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun ülkemizde dostum. Türkiye'de asgari ücretle çalışanlar olağanüstü bir yüzdelik dilimi kapsıyor. Böyle olmaması gerekir. Yani sorun ücretin miktarı değil
özel sektördeki öğretmenler zaten 3k maaşla çalışıyor adamlar gelmiş neler diyo burda

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Gereksiz şeylere para harcamazsa bitmez parası. Çok insan tanıyorum asgari ücretle çalışıyor adam telefonu iphone ayakkabısı nike,adidas. İPhone alma da GM al nike giyme de kinetix giy markasız ayakkabı giy. İnsanlar gösteriş meraklısı olmasa o para en baba yeter hepsine.
Şaka yapıyorsun değil mi canım benim?
10 yaşında ki aklınla bunları düşünme lütfen. Gerçekler böyle değil.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
2900 TL altı olmaması gerek, 2300TL şaka gibi hiçbirşeye yetmiyor.
Evli bir adamı geçtim bekara bile zor yeter.
Biz daha bu yaşlarda bunları konuşuyorsak bu ülke bitmiş...

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
net mi bürüt mü

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Alım gücü sene başındaki gibi olsaydı olması gereken maaş 2600tl falan olurdu ama şimdiki alım gücü en az 3000tl olmalı [BENCE]

Top Bottom