grasdiyas
80+ Silver
uçuşa geçerbide bunları kullandı mı biz bile korkarız
uçuşa geçerbide bunları kullandı mı biz bile korkarız
İzmir e gitse şehri sakat bırakıruçuşa geçer
spor yapıyorum ama daha çok stres duygu vb içinhormonların çok abanıyor zaten gelişme çağındası testestoron seviy
şimdilik spora odağını ver stresini orda atmaya çalış idare eder seni hatta daha iyi bile gelirspor yapıyorum ama daha çok stres duygu vb için
bu güzel çağda duygularınızı kaybetmenizi pek önermem stres için piskolog öneririm boks torbasını tekme tokat dövün arada güzel stres attırırspor yapıyorum ama daha çok stres duygu vb için
kanka o durum bir tıkta plasebo etkisi diyebilirim uyku düzenlemesinde işe yarayabilir ancak bir tık duygularım yok artık kafasındaki ahmaklar tarafından yüceltilen bir şey adam akıllı creatinini protein tozunu al eğer uyku sorunları yaşıyorsan melatonin hapı yada melisa çayı önerebilirimspor yapıyorum ama daha çok stres duygu vb için
iyi dedin kralbu güzel çağda duygularınızı kaybetmenizi pek önermem stres için piskolog öneririm boks torbasını tekme tokat dövün arada güzel stres attırır
bu yaşta creatine ve protein tozu öneriyo musun şuana kadar hiç kullanmadım 4 aydır spor yapıyorumkanka o durum bir tıkta plasebo etkisi diyebilirim uyku düzenlemesinde işe yarayabilir ancak bir tık duygularım yok artık kafasındaki ahmaklar tarafından yüceltilen bir şey adam akıllı creatinini protein tozunu al eğer uyku sorunları yaşıyorsan melatonin hapı yada melisa çayı önerebilirim
yiyeceklerden yeteri kadar protein alıyorsan eğer protein tozuna gerek yok creatinede supplementler arasında en çok araştırılmış supplement diyebilirim dediğim gibi bol su içerseniz pek bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum yeni 17 yi tam olarak doldurdum bendebu yaşta creatine ve protein tozu öneriyo musun şuana kadar hiç kullanmadım 4 aydır spor yapıyorum
Merhaba arkadaşlar, artılarını ve eksilerini biliyorum.
Hem spor hem hayat için kendim için Ashwagandha kullanmaya başlamak istiyorum, önerebileceğiniz bir marka varsa linkini atabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar, artılarını ve eksilerini biliyorum.
Hem spor hem hayat için kendim için Ashwagandha kullanmaya başlamak istiyorum, önerebileceğiniz bir marka varsa linkini atabilir misiniz?
Bunun için melatonin veya Zma tüketebilirsiniz.instagramdan duyduğum kadarıyla duyguları yok ediyormuş ama uykuyu fln düzeltirotmuş bulabilirsem bende alıcam