Neler Yeni

Odama dekorasyon önerir misiniz?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
oncelıkle yapman gereken ılk sey bence masada alan acmak adına monıtor standı alman ve kabloları ozenle duzenlemen kablo toplayıcı tarzı bısey alabılırsın

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Alıntıyı görüntüle
odanın genel hali nasıl bilmiyorum ama şu resimde duvara takılmış olan çıta tarzı dekorasyon ürünlerine bakabilirsin. çeşitli renkleri var. bide masa küçük geliyor gibi ferah gözükmesi için büyük bir masa almanı öneririm.
aklımda böyle bir şey vardı hocam teşekkürler acaba hiç duvar ses yalıtımından anlıyor musunuz ses yalıtımı için duvara bir şeyler almak istiyorumda kararsızım
oncelıkle yapman gereken ılk sey bence masada alan acmak adına monıtor standı alman ve kabloları ozenle duzenlemen kablo toplayıcı tarzı bısey alabılırsın
monitör standı denedim hocam ayaklı olanlar dengede durmuyor ayaksız olanları da masaya şekli itibariyle sabitleyemiyorum ve piyasada 3lü monitör kolu bulamıyorum, sağlamından sizin öneriniz var mı ve kablo toplayıcı da önerir misiniz

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Merhabalar arkadaşlar, uzun süredir odama çeşitli dekorasyonlar almak istiyordum ve masamı biraz düzenlemek istiyordum before after yapabilmek için masamı da biraz kasti dağıtarak bu fotoğrafı çektim. Nereden olduğu fark etmeksizin ve ne olduğu fark etmeksizin bütçe sınırı olmadan dekorasyon eşyaları önerebilir misiniz aklımda birkaç fikir var mesela duvarlara şekilli yalıtım süngerleri alıp hem ses yalıtımı sağlayarak hemde daha güzel durmasını istiyorum birde kablo toplayıcı işine girmek istiyorum

Alıntıyı görüntüle
monitör kolu RGB-IC led ve daha geniş masa öneririm kablolama için kablo sepeti iyi olur arkada güzel raflar var ama duvar biraz boş duruyor raflara biraz figür ve duvarada ahşap plaka veya altıgen ledler uygulanabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

aklımda böyle bir şey vardı hocam teşekkürler acaba hiç duvar ses yalıtımından anlıyor musunuz ses yalıtımı için duvara bir şeyler almak istiyorumda kararsızım

monitör standı denedim hocam ayaklı olanlar dengede durmuyor ayaksız olanları da masaya şekli itibariyle sabitleyemiyorum ve piyasada 3lü monitör kolu bulamıyorum, sağlamından sizin öneriniz var mı ve kablo toplayıcı da önerir misiniz

temuda ses yalıtımı için bu paneller var duvara uygulanabilir bir bak istersen

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Remi

crabman

80+ Bronze
ses yalıtımından çok anlamam ama stüdyoda yapılan türden işler yapmıyorsanız yalıtım çokda gerekli değil bence. ha isterseniz alın kötü durmaz ama dediğim gibi ihtiyaç yoksa attığım resimdeki çıta tarzı zımbırtılardan alın estetik durur.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

bu işini gorur masa altınada sepetli olanlar var oda olur

monıtor kolu olarak bıldıgım kadarıyla a 3lü zaten yok tekli 3 adet alıcan yada ikili 1 adet tekli 1 adet seklinde alıcan

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Öneriniz için teşekkürler hocam kablo sepeti arıyorum biraz ses yalıtımı için attığınız süngerler güzel ama biraz daha şekli iyi duran sünger almayı tercih ederim beyaz renklilerden o tarz bir ürün var mı bildiğiniz
ses yalıtımından çok anlamam ama stüdyoda yapılan türden işler yapmıyorsanız yalıtım çokda gerekli değil bence. ha isterseniz alın kötü durmaz ama dediğim gibi ihtiyaç yoksa attığım resimdeki çıta tarzı zımbırtılardan alın estetik durur.
duvarladaki halihazırda olan yalıtım kötü olduğundan ses karşı komşuya gidiyor genelde geceleri oyun oynadığımdan rahatsızlık vermekten korkuyorum bu yüzden ihtiyacım var biraz

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Hoşunuza gidermi bilmem ama temudan 50 li manga sayfası aldım biraz daha kalın ve sağlam olacak şekilde yanında çift taraflı bant ile geldi böyle bir şey yaptım benzer bir şey yapabilirsiniz sizde

Ekler

• IMG_20250119_151955.jpg
    IMG_20250119_151955.jpg
    3.9 MB · Hit: 19

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
bu işini gorur masa altınada sepetli olanlar var oda olur

monıtor kolu olarak bıldıgım kadarıyla a 3lü zaten yok tekli 3 adet alıcan yada ikili 1 adet tekli 1 adet seklinde alıcan
3lü modeller türkiyede nedense birkaç influencer dışında kimsede göremediğim şeyler bir tane ikili bir tane birli alacağım sanırsam tek korkum monitör modellerinin farklı olması sebebiyle eş boyutta tutamama riskim sizce böyle bir sorun olur mu ilk 3lü standımda bu sorunu yaşamıştım

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Öneriniz için teşekkürler hocam kablo sepeti arıyorum biraz ses yalıtımı için attığınız süngerler güzel ama biraz daha şekli iyi duran sünger almayı tercih ederim beyaz renklilerden o tarz bir ürün var mı bildiğiniz

duvarladaki halihazırda olan yalıtım kötü olduğundan ses karşı komşuya gidiyor genelde geceleri oyun oynadığımdan rahatsızlık vermekten korkuyorum bu yüzden ihtiyacım var biraz
Temuda

gri olan modeli var böyle bunada bakabilirsiniz

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Hoşunuza gidermi bilmem ama temudan 50 li manga sayfası aldım biraz daha kalın ve sağlam olacak şekilde yanında çift taraflı bant ile geldi böyle bir şey yaptım benzer bir şey yapabilirsiniz sizde
çok güzel duruyor hocam eğer duvarda yerleştirebilirsem kesinlikle bu tarz bir şey alırım teşekkür ederim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
3lü modeller türkiyede nedense birkaç influencer dışında kimsede göremediğim şeyler bir tane ikili bir tane birli alacağım sanırsam tek korkum monitör modellerinin farklı olması sebebiyle eş boyutta tutamama riskim sizce böyle bir sorun olur mu ilk 3lü standımda bu sorunu yaşamıştım
bence o kullandıgın standdan dolayı olabılır yoksa monıtorler her halukarda aynı boyda olucaktır yanı suankı gıbı

o standın lınkı varmı acaba

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
bence o kullandıgın standdan dolayı olabılır yoksa monıtorler her halukarda aynı boyda olucaktır yanı suankı gıbı
şu anda normalde aynı boyda değiller ortadaki monitörün altında tahta parçası kullanıyorum dengede durmaları için yükseklik ayarı yapmıştım dengede durması için north bayouda sorun yaşamam diye umuyorum

o standın lınkı varmı acaba

galiba buydu daha iyi bir şey bulamamıştım

Teşekkür ederim hocam inceleyeceğim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
şu anda normalde aynı boyda değiller ortadaki monitörün altında tahta parçası kullanıyorum dengede durmaları için yükseklik ayarı yapmıştım dengede durması için north bayouda sorun yaşamam diye umuyorum
sorun olcagını sanmıyorum ama bana sorarsan butce yeterse ve masa saglamsa 3 tane teklı alman daha ergonomık olur rahat rahat ıstedıgın gıbı hareket ettırebılırısn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,983
Üyeler
166,667
Son üye
mertali2025
Top Bottom