Hayır paralı değil.Ozellerde aşı paralı miydi lan
Randevuyu aldık cigerimizi sokmesinler aşı diye
tabikide yaşla alakalı değil birçok etken var ama 18 yaş altında daha sık görülüyor bu nedenle böyle yazdımOldukça fazla bilgi kirliliği var, bir şeyi tam bilmeden yorum yapmazsan daha iyi olur. Ablam 21 yaşında kalbine ağrılar giriyor, doktora görünecek. Bunun yaşla alakası olmadığını öğreneceksiniz umarım.
Elinde kanıt var mı peki?tabikide yaşla alakalı değil birçok etken var ama 18 yaş altında daha sık görülüyor bu nedenle böyle yazdım
Bio olurum büyük ihtimalHangi aşıyı düşnüyorsunuz
Olursam biontech olmayı düşünüyordum elinde bir yazı vs var mı?
Alakası yok, kaynağın nedir? Biontech kimde pıhtı yapmış?tabikide yaşla alakalı değil birçok etken var ama 18 yaş altında daha sık görülüyor bu nedenle böyle yazdım
Ay dostum çok yoruyorsunuz ya, milyonda 3 ihtimalden bahsediyoruz. O kadar aşıda 3 kişi hastanelik olmuş. Sen peki virüsün kalp kası iltihabı yaptığını biliyor musun?![]()
EMA: Moderna ve Pfizer'ın Covid-19 aşıları miyokardite yol açıyor
Koronavirüse karşı geliştirilen Pfizer/BioNTech ve Moderna'nın aşıları, kalp kası iltihabına neden oluyor. Yan etkiler arasında göğüs ağrısı, nefes darlığı, çarpıntı ve düzensiz kalp atışı da var.tr.euronews.com
kardeş annem hemşire boş yapmayın bazı hastalarda görülmüş ben aşı yapsam bende biontech yaparım ama birkaç kez düşünürüm yani sıram geldiğinde aşımı olacağım ama sinovaca daha sıcak bakıyorumAlakası yok, kaynağın nedir? Biontech kimde pıhtı yapmış?
Sinovacta doğru düzgün veri bile yok ki. Kalp kası iltahabı yapsa bile haberiniz olmayacak. Ben de tıp okuyorum. Agresif dilinizi düzeltin lütfen.kardeş annem hemşire boş yapmayın bazı hastalarda görülmüş ben aşı yapsam bende biontech yaparım ama birkaç kez düşünürüm yani sıram geldiğinde aşımı olacağım ama sinovaca daha sıcak bakıyorum
tamam kardeşim boşver sen her aşıda bu ihtimaller var anlayın artık mRNA aşılarda bu ihtimal viral vektör aşılara göre çok daha yüksek (aşı karşıtı falan değilim)Alakası yok, kaynağın nedir? Biontech kimde pıhtı yapmış?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ay dostum çok yoruyorsunuz ya, milyonda 3 ihtimalden bahsediyoruz. O kadar aşıda 3 kişi hastanelik olmuş. Sen peki virüsün kalp kası iltihabı yaptığını biliyor musun?
Ayrıca pıhtı yaptığı nerede yazıyor?
agresif dil içinde ayrıca özür dilerim ani sinirlenmişimSinovacta doğru düzgün veri bile yok ki. Kalp kası iltahabı yapsa bile haberiniz olmayacak. Ben de tıp okuyorum. Agresif dilinizi düzeltin lütfen.
Ihlamur suyuHangi aşıyı düşnüyorsunuz
Viral vektör aşısı mı yapılıyor türkiyede : Dtamam kardeşim boşver sen her aşıda bu ihtimaller var anlayın artık mRNA aşılarda bu ihtimal viral vektör aşılara göre çok daha yüksek (aşı karşıtı falan değilim)
Sorun değil ama yanlış bilgi vermeyelim.agresif dil içinde ayrıca özür dilerim ani sinirlenmişim
yaw tamam sadece elimdeki bilgiyi vermek istedim bende biontech olacağım diyorum zatenViral vektör aşısı mı yapılıyor türkiyede : D
mRna aşıları güvenli, sinovacta 18 yaş altında doğru düzgün veri yok. Aksine biontechte sayısız çalışma yapılıyor.
Ayrıca viral vektör aşılarının 18 yaş altında kullanım izni mi varmış? Sputnik?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun değil ama yanlış bilgi vermeyelim.