Aşı karşıtlığı saçmalığı

Reaksiyon skoru
339
Her gün 2 paket içinde bin bir zehir olan sigarayı içer ama içinde ne olduğunu bilmiyorum diyip aşı olmaz.
Aşı olmaz ama pandeminin bitmesini ister, maske takmamak ister…. Bunlar hep çelişkili durumlar. Aşılama yapılmadan corona bitmez nokta. Aşı olmuyorsan da evinde otur dışarı çıkma. Millete bulaştırmaya hakkın yok.

Kimse uymuyor şuanda kurallara. Bıktık çünkü 1 ay öncesine kadar çift maske takardım. Berbere gitmemek için 1 yıl saçımı kestirmedim en son kestirdiğimde maskemi çıkartmamı istedi. Ve tedirginlik o gün bitti.

Kimse uymuyor şuanda kurallara. Bıktık çünkü 1 ay öncesine kadar çift maske takardım. Berbere gitmemek için 1 yıl saçımı kestirmedim en son kestirdiğimde maskemi çıkartmamı istedi. Ve tedirginlik o gün bitti.
Aynı şekil umrumda değil kimse takmıyor ben niye takıyım cezada yok

Her gün 2 paket içinde bin bir zehir olan sigarayı içer ama içinde ne olduğunu bilmiyorum diyip aşı olmaz.
Aşı olmaz ama pandeminin bitmesini ister, maske takmamak ister…. Bunlar hep çelişkili durumlar. Aşılama yapılmadan corona bitmez nokta. Aşı olmuyorsan da evinde otur dışarı çıkma. Millete bulaştırmaya hakkın yok.
kişisel düşünce ama bence aşı olunmalı

1626699036984.png

Artık kurallara uymayan çok kişi var aşı olsunlarda bitsin bu iş.Açık havada bende maske takmıyorum artık

Artık kurallara uymayan çok kişi var aşı olsunlarda bitsin bu iş.Açık havada bende maske takmıyorum artık
Kurallara umayan çok kişi değil kurallara uyan yok. 1000 kişi sokağa çıktıysa 100 ü maske takıyor.

Zaten yaptırım uygulanacak. Okula-AVM'ye-Kafeye alınmayacak aşı olmayanlar. Öyle görünüyor. Mantıklı da bence, 1.5 yıldır herkes şu virüs bitsin diyip duruyor, aşısı çıkıyor vurulmuyorlar. Gökten zembille inecek herhalde tedavi

Zaten yaptırım uygulanacak. Okula-AVM'ye-Kafeye alınmayacak aşı olanlar. Öyle görünüyor. Mantıklı da bence, 1.5 yıldır herkes şu virüs bitsin diyip duruyor, aşısı çıkıyor vurulmuyorlar. Gökten zembille inecek herhalde tedavi
Olmayanlar*

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Bunun sebebi bilgisizlik aslında bilgi kirliliği.
Benim sigaram yok alkoüm yok ve yememe içmeme dikkat ediyorum ve evet korkmuyor değilim.
Bir doktor olun derken bir doktor böyle böyle diyor.
Sonra bizden aşıya güvenmemiz bekleniyor bana güven vericek bir belge sunarlarsa ve hepsi bunu onaylarsa olurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,544
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri