Neler Yeni

Aşı sırası 15 yaşında olmama rağmen düşmüyor.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Aşı sırası 15 yaşında olmama rağmen düşmüyor. Az öncede MHRS'de e-postam ban yedi. Missclick yüzünden. Aşı almaya kalkınca ilk başta aşılarınız tam dedi, sonrasında bir dah denediğimde aşı sıranız gelmemişti. 2023'e mesaj atarak öğrenebilirsiniz dedi. Ne yapabilirim?

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Aşı sırası 15 yaşında olmama rağmen düşmüyor. Az öncede MHRS'de e-postam ban yedi. Missclick yüzünden. Aşı almaya kalkınca ilk başta aşılarınız tam dedi, sonrasında bir dah denediğimde aşı sıranız gelmemişti. 2023'e mesaj atarak öğrenebilirsiniz dedi. Ne yapabilirim?
Bazı kişilere mhrs üzerinden düşmemiş randevu beklemen lazım randevu isteği sistemde gözükene kadar

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,925
İsim
Emre Zengin
Sabah e devletten annem üstünden e nabıza girdim kendimi seçtim orda covid 19 a tıkladım talep oluştur vardı.Bastım, talep bekleniyor dedi 3 saniye sonra talebi iptal ettim. Aşı için öncelikli sıradasınız dedi, ardından devlet hastenesi biontech bugün akşam 18.40 randevu aldım, gittim 20.30 da vurdurdum çıktım. 16 yaşındayım.

Top Bottom