Aşı yaptıracak mısın?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben 18 yaş altındayımki zaten şuanda olsa bile yaptırmam aşı yeni geldi yan etkileri var şuan yaptırılmamalı biraz beklenmeli

Hayır yaptırmam zaten soğuk algınlığı gibi geçirdim yine geçirirsem çok umrumda değil aşının içinde ne olduğu belli değil 8-10 ay sonra bakarım.
biraz da acele yapıldı normalde aşının bir aşının iyi bir aşı olması için en az 2 yıl da yapılması gerekiyor 1 yıl sonra yanımdakilerde yan etkileri gibi bir şey çıkmazsa duruma göre bakıcaz artık.

İhtiyacım olduğunu düşünmüyorum.
Ama aşıya ihtiyacı olanların hepsi yaptırdıktan sonra ben de yapabilirim.

18 yaş altıyım. Eğer olmasadım yine Yaptırmazdım. Kendimi denek olarak kullandırtmam

aşının içinde ne olduğu belli değil ben şahsen güvenmiyorum

Soru çok basit yukarıda yazıyor
arkadaşlar ço kkolay bir matematik hesabı yapabiliriz şimdi öncelikle kornanın ölüm oranını %1 ila 2 arasında doğru muyum sonrasında sinovak aşısının ölüm oranı ise yaklaşık %2 bu %50 etkili olduğu duyurulduğundan dolayı bunu 2 kez 2 doz toplam 4 kere vurulcaksınız bunun sonucunda ölüm oranınız %4 e çıkcak sonuç olarak korona olmak değildir (ben söylemiyorum sokaktakiler söylüyor)

bir tıp öğrencisi olarak beklemedeyim sıranın bize gelmesini.
456. sınıfları aşıladılar şimdi de bizim için uğraşıyorlar ben de sıram geldiği gibi vurucam aşıyı 👍

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,271
Üyeler
185,053
Son üye
mekalee!
Geri