biraz da acele yapıldı normalde aşının bir aşının iyi bir aşı olması için en az 2 yıl da yapılması gerekiyor 1 yıl sonra yanımdakilerde yan etkileri gibi bir şey çıkmazsa duruma göre bakıcaz artık.Hayır yaptırmam zaten soğuk algınlığı gibi geçirdim yine geçirirsem çok umrumda değil aşının içinde ne olduğu belli değil 8-10 ay sonra bakarım.
yok moruq aşının içinde çipler var ben elın maska bilgilerimi verememSoru çok basit yukarıda yazıyor
arkadaşlar ço kkolay bir matematik hesabı yapabiliriz şimdi öncelikle kornanın ölüm oranını %1 ila 2 arasında doğru muyum sonrasında sinovak aşısının ölüm oranı ise yaklaşık %2 bu %50 etkili olduğu duyurulduğundan dolayı bunu 2 kez 2 doz toplam 4 kere vurulcaksınız bunun sonucunda ölüm oranınız %4 e çıkcak sonuç olarak korona olmak değildir (ben söylemiyorum sokaktakiler söylüyor)Soru çok basit yukarıda yazıyor
toplumu yanlış yönlendirmekten mahkemeye verilebilirsin bence düzenleaşının içinde ne olduğu belli değil ben şahsen güvenmiyorum
Atarlı değilim Türkçem biraz kötü olduğundan kendimi betimlemekte zorlanıyorum.neden bu kadar atarlısın?