Neler Yeni

Aşı yaptırdınız mı? Yaptıracak mısınız?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yaptırmadım.
Covid'e yakalanmadım.
Yaptırmayı düşünmüyorum.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Evet gösteremedin tahmin etmiştim. Asıl aşı olmayarak ölüyoruz.
Aşının uzun vadede zarar vermediğine dair net bir veri göster, neden biontech sahibi uğur beyin aşı yaptırmadığın açıkla, neden 3 ay önce sinovac çok iyi vurulun diyorken şimdi bir işe yaramıyor 2 diz da biontech lazım diyor, neden ilk 2 sonra 3 sonra 4 oldu bunun 5-10 olmayacağını nerden bilebilirim?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Aşının uzun vadede zarar vermediğine dair net bir veri göster, neden biontech sahibi uğur beyin aşı yaptırmadığın açıkla, neden 3 ay önce sinovac çok iyi vurulun diyorken şimdi bir işe yaramıyor 2 diz da biontech lazım diyor, neden ilk 2 sonra 3 sonra 4 oldu bunun 5-10 olmayacağını nerden bilebilirim?
4. Doz aşı avrupaya gidecek kişiler için isteğe bağlı. Aşıyı bulan kişinin aşı vurulması yasak sanırım. En az biyoloji kimya bilgin falan var ise aşıların testleri düzgün yapılıyorsa o aşıda sorun çıkmasının neredeyse nadir olduğunu bilmen ve bir sorun olacaksa da o testlerden bir kaç gün sonra veya bir kaç hafta içinde sonuç çıkarırdı. Gidip Biontech'in sayfasına bak Faz çalışmasının süresine normal kişi sayısında faz çalışmaları zamana göre oluyor fakat kişi sayısı olması gerekenden fazla kişiyse zamanın bir önemi yok faz çalışmalarında,fazla kişiye uygulandığından dolayı tehlikeli bir durum olsaydı direk çıkardı çünkü her yaş her gruptan kişiler faz çalışmasına katıldı normalde belli grup ve belli yaşlar katılıyordu. Sinovac'ın varyantlara karşı koruması zayıf kalıyor o yüzden 3 doz Sinovac veya 2 doz sinovac 1 doz biontech olunması gerekiyor. Az aklın olsa neyin doğru olduğunu anlayacan ama daha araştırmıyorsun bile. Biontech acil kullanım onaylıydı ve bir kaç gün önce tam onay aldı ve hala aşı karşıtlığı yapıyor cahil insanlar. Bilimi bilmeden konuşmayın.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Aşı yaptırdınız mı beyler ya da yaptırmadınız mı ? (sorma sebebim ne kadar kişi yaptırmış ve sizlerin düşüncelerini almak istiyorum)
ben yaptırmadım ve yaptırmıyacam da
okul başlıyor yaptırmak zorundayım
okul açılmasa yaptırmazdım büyük ihtimal

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
vurdurttum

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,427
İsim
Bilal Tepe
Uzun vadede etkisini bilmiyorum ve aşı yaşı 15'e düşürülmüş sanırım ben de şu an aşı olabiliyorum (16 yaşındayım).
Açıkcası ileride ne tür etkisi olacağını bilmediğimden pek olma taraftarı değilim.
Sorunları ilerki yaşlarda çıkıyormuş zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: by-h

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
Hangi bilim adamları? Dostum konuşurken kaynak göstereceksin. Biz nerden bilelim kivinin testinin pozitif çıktığını. Kulaktan dolma bilgilerle yaşıyorsunuz. Aşı test edilmiş ve güvenilir bir şeydir. Yoksa siz de ''aşıda çip var yaptırmayın'' diyen tayfadan mısın?
her aşı karşıtına çipci misin demek moda oldu galiba ^_^

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
1.doz biontech oldum bu pazar dün kol ağrım bitti sıkıntı olmadı aşının amacı bağışıklık kazanmak zaten bazıları korona hiç gelmicekmiş gibi konuşanlar varda.Önce aşının amacını öğrenseler keşke.İlerde ne olur bilinmez ama dünyada çoğu ülke milyonlarca aşı yaptı bir şey olsa sadece bize olmıyacak en azından tek gitmeyecez o.O2

Top Bottom