..............
80+ Bronze
markayı bilmiyorum ama yorumlarda çok kaliteli olduğunu söylemişler
asyada atlar ugretiyomuş internette oyle gordum !
markayı bilmiyorum ama yorumlarda çok kaliteli olduğunu söylemişler
Kumanda ve kontrolcü geliyorsa gerçekten bedava olurCFM değerlerini göremedim ama deneme amaçlı mordan çektim. Yanında kontrolcü ve kumanda da geliyor gözüküyor. Onlar 300-400 lira rahat eder zaten evrensel 3 pin girişliyse.
Fotoğrafta öyle görünüyor ama detaylı açıklama veya yorumlara bakmadım. Hava akışı yönünden ne çok iyi ne çok kötüdür tahminim bu fanlar. Estetik olarak güzel duruyorlar.Kumanda ve kontrolcü geliyorsa gerçekten bedava olur
Renkler sıkıntı ama kolay kolay uyumlu olmaz sistemlerleFotoğrafta öyle görünüyor ama detaylı açıklama veya yorumlara bakmadım. Hava akışı yönünden ne çok iyi ne çok kötüdür tahminim bu fanlar. Estetik olarak güzel duruyorlar.
Ses tam güçte yapıyor yazmışlar ama normalde de mi yapıyor2 ay önce 450 TL ye aldım. Kumanda ve kontrolcü dahil. Anakartta argb yoksa bile kumandadan renk veya animasyon seçilebiliyor. Ben mecburen hepsini pwm e taktım. O yüzden işlemci fanı gibi oldu hepsi. Ses yapıyor fanlar onu bilerek alın.
Eşimin sisteme aldım, beyaz tabanlı. Mor da daha tatlı bir hava katar bence. Benimki de beyaz tabanlı ama kendi sistemime takacağımı sanmıyorumRenkler sıkıntı ama kolay kolay uyumlu olmaz sistemlerle
Yapıyor hocam ya. Veya şöyle söyleyim önceden 2 adet nzxt fanımı yazılımdan 45 derecenin altında çalıştırmadan tutuyordum. Şimdi kasa yanımda ve fanları hiç durduramadığım için beni rahatsız ediyor bir miktar. Işık olarak güzel yine alırdım ama aşırı sessiz beklemek de yanlış olur. Işıklar aşırı iyi. Kumandası da çok iyi.Renkler sıkıntı ama kolay kolay uyumlu olmaz sistemlerle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ses tam güçte yapıyor yazmışlar ama normalde de mi yapıyor