Neler Yeni

Asidik reflüye en etkili çözüm nexium

Omnissiah

80+ Bronze
Acid Reflux Diet: What to Eat for Heartburn and GERD | Food Revolution  Network

asit reflü kısaca mide asidinin yemek borusuna taşması ve sonuç olarak bulantı,yanma hissi,ağız kokusu gibi rahatsız edici semptomlara sahip rahatsız edici bir rahatsızlıktır. Ben bir çok ilaç denemiş biri olarak ki gaviscon bile etki etmemeye başlıyordu. En etkili çözümü buldum nexium. Nexium proton inhibatörü olarak geçer, bu ilaç gavisconun aksine asidin üzerinde tabaka oluşturmaz onun yerine mide asidini azaltır ve mideyi onararak çözüm sağlar

Nexium Control Science I HALEON HealthPartner

GamerZed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed Enes Badıllı
Acid Reflux Diet: What to Eat for Heartburn and GERD | Food Revolution  Network

asit reflü kısaca mide asidinin yemek borusuna taşması ve sonuç olarak bulantı,yanma hissi,ağız kokusu gibi rahatsız edici semptomlara sahip rahatsız edici bir rahatsızlıktır. Ben bir çok ilaç denemiş biri olarak ki gaviscon bile etki etmemeye başlıyordu. En etkili çözümü buldum nexium. Nexium proton inhibatörü olarak geçer, bu ilaç gavisconun aksine asidin üzerinde tabaka oluşturmaz onun yerine mide asidini azaltır ve mideyi onararak çözüm sağlar

Nexium Control Science I HALEON HealthPartner
Eczacı veya doktor musun bu konuyla alakalı ona göre bir şeyler soracağım

Omnissiah

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

GamerZed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed Enes Badıllı
ikisi de değilim yılların tecrübesi
ben crohn ve ülseratif kolit hastasıyım 15 günde veya ayda bir duruma bağlı şekilde remicade de alıyorum normal zamanlarda da günde 4 tane salazoprn ve aç karnına panocer veya nexium veya benzeri şeyler ve gerektiğince talcid alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,275
Üyeler
169,098
Son üye
starboyx
Top Bottom