Neler Yeni

Asik(galiba) olduğum kişiye karşılık beklemeden sevdiğimi söyledim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Çok bencil bir hareket yapmışsın erkek adam , delikanlı biri böyle saçma sapan bir şey yapmaz sevgilisi olan birini sevmiş olsan bile onu buna söylemek o kızı incitir zor durumda bırakır ister istemez sen kendini onun yerine koy empati yapın biraz kardeşim sana göre yapılması gereken bişey başkası için ağır bir sonuca dönüşebilir yaptığınız şeylerin nereye gideceğini düşünüp hareket edin biraz doğru olmadığını bilip hâlâ yapman seni ancak aciz yapar umarım kız zor durumda kalmaz ikinizin karşı karşıya geleceği bir ortamda iseniz kıza nasıl bakacaksın onu düşün 😁

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
kendi aptallığımın farkındayım kabul etmeyeceğini hatta adam akıllı teklif etsem "sevgilim var" diyerek engelleneceğimi de biliyorum he benim sevdiğim kadına yapılsa hoşuma gider mi gitmez başka bir erkek tarafından sevilmesini ben de istemem ama rahatsızlık vermediği sürece yapabileceğim bir şey yok insanların duygularına müdahale edemem değil mi?
herşeyin farkındasın niye yaptın peki

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,445
İsim
Emir Bayram
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Talha Açıkgöz
Kardeş mesajlarını baştan sona okudum.Çok derin sularda yüzüyorsun boğarlar adamı dikkat et.Nereye varabileceğini düşün eğer erkek arkadaşı belalı bir tipse.
Değil her ikiside olgun birisi benim gibi değiller🙃

Top Bottom