Neler Yeni

Asik(galiba) olduğum kişiye karşılık beklemeden sevdiğimi söyledim

nawpor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
sezer ser
Başlık baya bi saçma oldu neyse salla sevgilisi vardı biliyordum ama agaların gazına gelip bir anda hoşlandığımı söyledim tabi dedim karşılık bekleyemem sevgilin var vs. Sadece bunu bil diye yazdım bu mesajı dedim sonra ne diyebilirim ki yazdı hiçbirşey yazdım sadece bunu bil diye yazdım dedim öyle iste
sevgilisi olduğunu bildiğin halde yazıyorsan çok büyük ... sın kardeşim. ayıptır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Talha Açıkgöz
sevgilisi olduğunu bildiğin halde yazıyorsan çok büyük ... sın kardeşim. ayıptır.
Hocam bir soru soracam lütfen cevap verin “yazıyorsun” dediniz ya sadece sevgilisi ile konuşmuyor erkek olarak bende kıza herhangi bir teklifte bulunmadım normal insanca konuştum ayıp olan ne yapmam? Söyleyinde bir kez daha aynı hataya düşmeyeyim bari

nawpor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
sezer ser
Hocam bir soru soracam lütfen cevap verin “yazıyorsun” dediniz ya sadece sevgilisi ile konuşmuyor erkek olarak bende kıza herhangi bir teklifte bulunmadım normal insanca konuştum ayıp olan ne yapmam? Söyleyinde bir kez daha aynı hataya düşmeyeyim bari
sevgilisi olan birine yazmaman normal ve doğru olan . senin sevgiline bir erkek sana aşığım yazsa ne yaparsın ? hala da doğru bir şey yaptığını sanman da garip.

Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Talha Açıkgöz
sevgilisi olan birine yazmaman normal ve doğru olan . senin sevgiline bir erkek sana aşığım yazsa ne yaparsın ? hala da doğru bir şey yaptığını sanman da garip.
Abi ben mi anlatamıyorum kafayı yiyecem sana aşığım felan demedim kıza senden hoşlanıyorum teneffüslerde fln ucube gibi bakısmamak içinde el sallıyorum karşılık bekleyemem dedim ne diyebilirim ki yazdı? (Ne dememi istiyorsun demek istedi aslında ama neyse) bende hiçbirşey sadece bunu bil diye söyledim dedim gayet insanca konuşmuşum baya abarttınız rahatsız olsa söyler heralde dili var konuşabiliyor ayrıca sevgilisinede söylemiş oda gayet normal karşılamış he rahatsızlık versem ne yapardı düşünmeme gerek yok gibi değil mi?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
Bizde derdimiz var sanıyoz
1726994995930.png

mfm125

80+ Silver
Ya aga bir daha sevgiliisi olan birine açılma yada hislerini söyleme millet bunun için birbirini öldürüyor bı kendine gel

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,571
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hayır abisi sakat değilim yaşınızın farkını unutmuşum dilediğin gibi davran olgunluk beklemekte benim yanlışım var haklısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Talha Açıkgöz
öyle öylede hocam XT aktarıcıyı aldık ele tamir konusunda pek ümit yok kırılacak durumda şuan :D
geçmiş olsun o zaman hocam ne diyelim:(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya aga bir daha sevgiliisi olan birine açılma yada hislerini söyleme millet bunun için birbirini öldürüyor bı kendine gel
ama doğru değil işte böyle şeyler :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır abisi sakat değilim yaşınızın farkını unutmuşum dilediğin gibi davran olgunluk beklemekte benim yanlışım var haklısın.
bencede :peepokalp:

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,889
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Başlık baya bi saçma oldu neyse salla sevgilisi vardı biliyordum ama agaların gazına gelip bir anda hoşlandığımı söyledim tabi dedim karşılık bekleyemem sevgilin var vs. Sadece bunu bil diye yazdım bu mesajı dedim sonra ne diyebilirim ki yazdı hiçbirşey yazdım sadece bunu bil diye yazdım dedim öyle iste
dost her şey okeyde karşılık bekleyemem sevgilin var diyerek zaten kendi yaptığın yanlışında farkında olarak yapmışssın sence doğru mu biri sevgiline böyle bir şey dese hoş olurmu sence

Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Talha Açıkgöz
dost her şey okeyde karşılık bekleyemem sevgilin var diyerek zaten kendi yaptığın yanlışında farkında olarak yapmışssın sence doğru mu biri sevgiline böyle bir şey dese hoş olurmu sence
kendi aptallığımın farkındayım kabul etmeyeceğini hatta adam akıllı teklif etsem "sevgilim var" diyerek engelleneceğimi de biliyorum he benim sevdiğim kadına yapılsa hoşuma gider mi gitmez başka bir erkek tarafından sevilmesini ben de istemem ama rahatsızlık vermediği sürece yapabileceğim bir şey yok insanların duygularına müdahale edemem değil mi?

Top Bottom